FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Poradenství: -ekonomické -organizační -daňové -podnikatelské. Vedení: -účetnictví, kontrola.

Pálenice. Výroba: -pálenka a destiláty z dodaného ovoce. Advokátní kancelář.

•vedení účetnictví – podvojné účetnictví •vedení daňové evidence – jednoduché účetnictví •zpracování daňových přiznání – fyzické i právnické osoby (DPFO, DPPO) •rekonstrukce účetnictví

Poradenství: -daňové -účetní -finanční -ekonomické.

IBELL Poradenství: -daňové -ekonomické. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Účetní služby: -celoroční vedení účetnictví -jednoduché -podvojné -personalistika -mzdy -evidence DPH -daňová přiznání -konzultace.

Naše služby: Audit účetnictví obchodních společností Audit nevýdělečných organizací / o.p.s., nadace a další /, politické strany Ověřování hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí Audit veškerých dotačních titulů(fondy EU apod.) Konzultace a poradenství v oblasti daní, účetnictví a práva Řešení transformací ...

Nabídka uzavření penzijního připojištění on-line prostřednictvím internetu. Poskytování informací o penzijním připojištění.

Zakládání, transformace a prodej společností. Poskytování ekonomického a organizačního poradenství.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Přidružená advokátní kancelář mezinárodní sítě Landwell asociovaných s PricewaterhouseCoopers. Právní poradenství a služby. Poskytují právní služby ve všech obchodních záležitostech a záležitostech souvisejících s podnikáním, zejména oblastech: Obchodní právo a právo obchodních společností. - poradenství ve všech oblastech práva - ...

Finanční služby. Firemní finance v kostce. Jsme finančním partnerem celé řady středních, malých i velkých firem v oblasti provozního a investičního financování. Naše služby vám umožňují rozvoj podnikání, zjednodušují podnikání a poskytují další výhody.

My nabízíme komplexní řešení, které vás zbaví starostí a bezesných nocí. Vyčíslíme vaše komplexní závazky z úvěru či půjčky, určíme tržní cenu nemovitosti a následně vyřešíme dluhy a exekuci na nemovitosti prodejem nemovitosti v exekuci nebo provedeme oddlužení.

Služby: -kompletní pojišťovací a finanční služby pro občany i firmy.

koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Správa a údržba nemovitostí Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Pořádání odborných kurzů, školení a jiných ...

Poskytování poradenství a podpory pro začínající a malé a střední podnikatele. -účetní, daňové, finanční poradenství.

Služby: -zprostředkování pojištění, likvidace škod -pojišťovací a zajišťovací makléřství.