JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -účetní a daňové poradenství -vedení účetnictví a daňové evidence -zpracování mezd -zpracování daňových přiznání

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Pronájem a půjčování věcí ...

Technicko inženýrská kancelář: - koordinátor BOZP na stavbě - technický dozor stavebníka - inženýrská činnost autorizovaného inženýra ve stavebnictví - soudní znalec. - oceňování majetku. Posudky, zkoušky, znalecké analýzy. Revize ZZ, tlakových nádob a ocelových konstrukcí.

Advokátní kancelář JUDr. Wieslawa Firly má své sídlo v Havířově a pobočky v Ostravě a na Slovensku v Čadci. Tato advokátní kancelář zajišťuje pro své klienty právní služby ve všech právních oblastech, se zaměřením na obchodní a občanské právo, zakládání obchodních společností, právo nemovitostí a vymáhání pohledávek v soudních a exekučních ...

Poradenství: -ekonomické -účetní -daňové.

RENOMIA, a. s. je pojišťovací makléřská společnost. Poskytuje komplexní služby v oblasti pojištění, risk managementu a likvidace škod.

Advokátní kancelář: - právo občanské, rodinné, pracovní, obchodní, trestní, správní a ústavní.

Ekonomické poradenství. Zpracování účetnictví. Vedení daňové evidence. Daňový poradce.

Komplexní nabídka služeb v oblasti bytové výstavby, resp. manažerování nové bytové výstavby, dofinancování a privatizace bytového fondu. Financování a poradenství v oblasti regenerace bytového fondu a v neposlední řadě i vytváření koncepcí bytové politiky pro města obce. Správa a účetnictví bytového fondu.

Advokátní kancelář. Služby: -právo obchodní a korporační, trestní, správní, konkursní -právo občanské, rodinné, pracovní -řešení sporů -právní zastoupení v řízení.

Služby: - komplexní poradenský servis v oblasti rodinného finančního poradenství -finanční optimalizace a plánování, hypoteční úvěry, spotřební úvěry, úvěry ze stavebního spoření, investice, zaměstnanecké výhody, korporátní obchody.

Služby: -kompletní pojišťovací a finanční služby pro občany i firmy.