FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poradenství: -ekonomické -daňový poradce. Auditorské služby.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Zpracování daňového přiznání.

Daňové a účetní poradenství Vedení účetnictví Daňová přiznání a odklady placení daně

Nabídka vedení účetnictví a mzdové agendy. Poskytování daňového poradenství.

Služby: -vedení účetnictví podvojné a jednoduché -mzdy -účetnictví pro obce -účetnictví pro organizační složky státu, územní samosprávní celky.

Zpracování účetnictví: -jednoduché, podvojné i rekonstrukce -mzdové pokud se zpracovává účetnictví -zajištění auditu. Poradenství: -účetní i ekonomické -podklady pro úvěry -daňové včetně zpracování daňového přiznání.

Auditorské služby. Poradenství: -účetní -finanční -daňové. Finanční analýzy. Vedení účetnictví: -podvojné -jednoduché.

Poradenství v oblasti investování do zlata a stříbra.

Úvěry a půjčky. Pojištění. Spoření. Poradenství: -činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Reklamní činnost a marketing. Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti.

Kompletní servis pro podnikatele -ekonomické, účetní, daňové poradenství -audit. Služby: -vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -kompletní mzdová agenda -daňová přiznání -odklady daňového přiznání -účetnictví pravidelné i jednorázové -zastupování klientů při jednáních se státními institucemi (úřady) -veškeré služby pro ...

DC GROUP - komplexní řešení problematiky pohledávek, inkasní agentura.

Nabídka ekonomického a právního poradenství pro firmy.

Poradenství v oblasti účetnictví, daní, práva a ekonomie. Finanční a krizové řízení.

Právní služby: - občanské právo - rodinné právo - trestní právo - obchodní právo - pracovní právo - právo bytové - práva k nemovitostem - vymáhání pohledávek a náhrad škod - zastoupení u soudů a úřadů - sepisování smluv a podání. Zastupujeme významné realitní kanceláře a spolupracujeme s úřady městských částí v oblasti ...

Ekonomické služby Vedení účetnictví Vedení mzdové agendy

HSBC Bank plc - pobočka Praha je součástí HSBC Group, jedné z největších organizací na světě poskytující bankovní a finanční služby s více než 9500 pobočkami v 80 zemích a teritoriích: -investiční produkty -bankovnictví pro podnikovou klientelu -služby pro mezinárodní obchod.