FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetnictví, ekonomika, daně, návrhy a tvorba www prezentací, správa a údržba počítačových sítí, reklamní a užitkové polepy.

Vedení účetní agendy pro malé a střední podnikatelské subjekty, právnické a fyzické osoby.

Jsem poradcem v oblasti účetnictví, daní, mezd a personalistiky.

- Notářská kancelář - nabídka notářských služeb - právní služby ve věcech obchodních - právní služby v oblasti civilního práva

- daňové poradenství - vyhotovení daňového přiznání - vyhotovení ekonomického výhledu pro peněžní ústavy - výpočet poměrového ukazatele (likvidita, rentabilita, zadluženost apod.). Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, ...

Finanční poradenství: - životní pojištění - havarijní pojištění - hypoteční úvěry - povinné ručení - pojištění domácností a nemovitostí - úrazové pojištění - osobní účty - podílové fondy.

Komplexní služby v oblasti hypotečního financování, dostupné, levné a administrativně nenáročná finanční řešení: - kompletní vyřízení hypotéky - vyřízení na základě plné moci včetně technického servisu - projektové financování developmentu - licence všech hypotečních bank - zajištění pojištění nemovitosti, financování bydlení - ...

Účetnictví: - vedení účetnictví a daňové evidence včetně auditu - zpracování mezd včetně všech souvisejících činností - rekonstrukce účetnictví - zastupování při kontrolách na všech úřadech - vypracování provozních a účetních směrnic. Poradenství: - daňové poradenství a audit - ekonomické a organizační poradenství - ...

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - poradenství - zpracování mezd a daňových přiznání - ekonomické analýzy a podnikatelské záměry.

Služby: - daňové poradenství - vedení, zpracování účetnictví - zpracování mezd a personalistiky - daňová evidence.

Poskytování služeb a poradenství v oblasti daní.

Nabídka služeb advokátní kanceláře v oblasti obchodního práva.

Našim cílem je usnadnit život klientům a pomoci jim řešit každodenní problémy při cestování, řízení, v domácnosti a oblasti právních vztahů či zdraví.

Advokátní kancelář: -poskytování právních služeb.

Poskytování finančního leasingu.

Ověřování mechanických veličin měřením: -tenzometrická měření. Tvorba sw (software) pro účely měření a vyhodnocení: -vážení hmotnosti -určení polohy těžiště rozměrných konstrukcí -programy pro přenos dat -sběr dat pro náledné analýzy. Výroba, opravy (repase), montáž měřidel. Soudní znalec pro oblast: -měření a odhady cen měřící ...

Poskytujeme hypoteční úvěry bez nutnosti prokazování příjmů a konsolidaci úvěrů pro fyzické i právnické osoby po celé ČR.

Správa a inkaso pohledávek prostřednictvím mimosoudního, soudního a exekučního řízení. .