FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poradenství: - daňové - ekonomické - účetní.

Advokátní kancelář. JUDr.Miroslav Keršner.

Personální a mzdová agenda: - vedení mzdového účetnictví - účetní poradenství.

Služby: -ekonomické poradenství -vedení účetnictví podvojné i jednoduché -mzdy -DPH.

Společnost Equity Solutions je nezávislou poradenskou institucí, která se zabývá investičním bankovnictvím a souvisejícími transakčními službami.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Již 6. rokem působíme v oblasti inspekčnich služeb na tuzemském trhu a spolupracujeme s významnými tuzemskými bankani a exportními pojišťovnami při kontrole financování exportních úvěrů. Oproti místním pobočkám velkých nadnárodních společností jsme vsadili na plochou firemní strukturu, která se příznivě odráží na sazbách, poskytovaných našim ...

Auditorská a daňová kancelář: -zpravování účetnictví pro fyzické a právnické osoby -vedení mezd -účetní a daňové poradenství.

Účetní služby: - vedení účetnictví a daňové evidence. Účetní poradenství.

Služby: -realitní činnost -zprostředkování obchodu a služeb -reklamní činnost -ubytovací služby -odhady nemovitostí, finanční služby -stavební činnost.

Poskytování finančních služeb : bankovní a nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, vyplacení exekucí, oddlužení nemovitostí, konsolidace půjček, refinancování. Naše služby jsou bez poplatků a za poctivých podmínek. Financování je rychlé a s možností splatnosti až na 30 let. Všechny naše produkty lze kdykoliv předčasně splatit. Nevadí nám záznamy v ...

Pojišťovací služby: - životní pojištění - cestovní pojištění - havarijní pojištění.

Účetní a daňového poradenství

Služby: - vedení účetnictví - zpracování - mzdy, daně, personalistika - ekonomické poradenství - auditorské služby.

Investice: - pro drobné, střední a velké investory - zajímavé zisky podložené garancí. Financování - řešení finančních problémů: - exekuce - dražby - vyčištění listu vlastníka - oddlužení dle zákona, odpuštění 70% dluhů.

Služby: -účetní, daňové a ekonomické.

Potřebujete začít rychle podnikat, potřebujete převést svou činnost na novou společnost a nechcete nebo nemůžete čekat ? Nebo jen chcete založit společnost snadno a rychle ? Máte problémy se složením základního kapitálu společnosti na zablokovaný bankovní účet ? Nejlepším řešením je zakoupení již existující READY-MADE společnosti. READY-MADE ...

Specializujeme se na dlouhodobé investice do zlata.

Nabízíme výhodnou směnu deviz a zahraniční platby pro malé a střední podnikatele. Výhodné kurzy měn: euro, dolar, libra, zlotý či JPY, CHF, SEK, DKK, HUF, atd. Možnost porovnání kurzů a kurzovních lístků jednotlivých bank dle výhodnosti. Převodník měn, grafy kurzů. Našich služeb využívá přes 3 500 klientů provádějících zahraniční obchod.

Vymáhání pohledávek, právní servis, likvidace podniků.