FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - daňové poradenství - vedení účetnictví.

Nabídka pojištění právní ochrany.

Daňová kancelář. Daňový poradce. Služby: - daňové poradenství, zpracování daňových přiznání (daňová přiznání) - účetní poradenství, vedení účetnictví - mzdové poradenství, zpracování mezd (mzdy).

Služby: -zastoupení a.s. Česká pojišťovna -produkty: -kapitálové životní pojištění -důchodové, úrazové, havarijní a zákonné pojištění -pojištění úvěru, staveb, domácností -penzijní fond: -spoření se státním příspěvkem -zastoupení a.s. VSS-KB (Stavební spořitelna Komerční banky) -stavební spoření MODRÁ ...

Zajišťujeme profesionální bezpečnostní služby administrativních, průmyslových i soukromých objektů v rámci celé ČR, rozsáhlé spektrum úklidových služeb, Správa nemovitostí, Účetnictví a správa SVJ, Bankovní úvěry.

Podnikatelské, finanční, organizační a ekonomické poradenství.

Poskytujeme rychlé půjčky před výplatou do 5000 Kč. Získejte půjčku prostřednictvím SMS nebo Internetu, bez potvrzení o příjmu, bez ručitele. Do 10 minut na účet!

Investice do zlata a drahých kovů, burza zlata a drahých kovů online. Výkup zlata a drahých kovů online. Kurzy zlata a drahých kovů. Možnost úschovy v bezpečnostních bankovních trezorech, nízké náklady na úschovu.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, nabídka daňového poradenství a poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Služby: -auditorská činnost -daňové poradenství -vedení účetnictví -účetní poradenství.

Komplexní služby v pojištění.

Služby: -vedení finančního a mzdového účetnictví -daňové a účetní poradenství.

Vedení podvojného účetnictví včetně mezd. Poradenství: -ekonomické -organizační. Pobočka: -Mariánské Lázně, U Mlékárny 2 telefon 354620303.

Realitní kancelář: - prodej nemovitost - kupní, darovací smlouvy - oceňování nemovitostí, věcných břemen - účetnictví - partner ČMSS - stavební spoření - partner ČS - stavební spoření+hypotéky - partner RFS - penzijní připojištění - odhady pro banky (ČS, ČMSS, RFS, KB, ČSOB, Hypoteční).

Inženýrská a investorská činnost ve výstavbě: - technický dozor investora (na stavbách bytových, rodinných domů, opravy, rekonstrukce a zateplování panelových domů, střešní nástavby) - stavební dozor zhotovitele, koordinace a řízení staveb - technická pomoc od projektu až ke kolaudačnímu řízení - zateplování budov, opravy fasád - ...

Zprostředkování prodeje: - PP drt, HDPE, granuláty, regranuláty - export, import Itálie. Finanční poradenství