FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetnické a auditorské činnosti; daňové poradenství

Právní linka je profesionální právní poradna. Na vaše dotazy odpovídají právníci s dlouholetými zkušenostmi s poskytováním právní pomoci v právní poradně. Telefonická právní poradna a právní poradna online jsou placené služby. Rady jsou profesionální, odborné a finančně dostupné pro každého z vás. Telefonická právní poradna je v provozu každý ...

Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.

Společnost je zapsána do seznamu znaleckých ústavů Ministerstva spravedlnosti ČR od r.1999 a vlastní ochrannou známku od r. 2001. Komplexní činnost k nemovitostem, zpracování znaleckých posudků, stanovisek, expertiz v oboru ekonomika a stavebnictví: -ekonomika-majetek, nemovitosti, podniky, nepeněžité vklady, věcná břemena, tvorba ...

Účetní služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -mzdová a personální agenda -zpracování přiznání k DPH, silniční dani, dani z příjmů.

Daňový poradce. Poradenství: - daňové - ekonomické.

Poradenství v oblasti: - finanční, ekonomické - pojištění - investiční, investice - financování bydlení - optimalizace výdajů.

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ : - Obchodní právo - Občanské právo - Pracovní právo - Rodinné právo - Pozemkové právo - Developing - Servis pro cizince

Služby: -účetnictví -daňová evidence.

Advokátní kancelář sídlo Brno. Pobočky: Praha, Zlín. Obchodní právo, nemovitosti, depozita, též v NJ a AJ.

Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.

- Investiční společnosti - Investiční činnost.

Finanční poradenství. Produkty: -penze -bydlení -zabezpečení -investice -optimalizace -finanční plán -chytrá hypotéka.

Právo: -občanské -finanční -obchodní. Poradenství.

Daňový poradce: -komplexní daňové poradenství.