FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Zajišťujeme výkup i nákup všech evropských a světových měn jako jsou eura, usd, libry, švýcarský frank, ruský rubl, jpy, ale i exotické měny jako emiratský dirham.

Vypracování znaleckých posudků v oblastech ekonomiky, strojírenství a zemědělství

Advokátní kancelář: -právní servis v oblasti podnikání -kompletní smluvní agenda -korporátní právo -pracovní právo -obchodní právo -občanské právo -autorské právo -správa a vymáhání pohledávek -trh nemovitostí.

Cestovní kancelář. Služby: -směnárna. Zahraniční i tuzemské zájezdy.

realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, stavební dokončovací práce, zprostředkování obchodu a služeb poradenská a konzultační činnost pojištění

Služby: - vedení účetnictví - daňové a účetní poradenství.

Vedení účetnictví, mzdové náklady, daňové poradenství.

Účetní firma: - vedení účetnictví - ekonomické poradenství - sklad (evidence majetku) - personální a mzdová agenda - zpracování účetní závěrky a daňových přiznání, daně.

Vedení účetnictví. Daňový poradce.

Kompletní servis pro podnikatele v oblasti právních, daňových a účetních služeb

Soudní znalec, odhadce – posudky a odhady nemovitostí ceny obvyklé i administrativní, ocenění věcných břemen, dědická řízení, darovací daň, daň z převodu nemovitosti. Pro úřady i fyzické osoby, soudy, notáře a exekutory.

Aukční společnost. Aukce: -filatelie. -numismatika. -staré známky. -vyznamenání. -pohlednice. -plakáty.

Investiční společnost. -podílové fondy. -akciové fondy. -fondy Credit Suisse.

Vedení účetnictví pro fyzické i právnické osoby, příspěvkové i neziskové organizace dle platných účetních standardů, mzdová a personální agenda, majetková evidence, zpracování všech výkazů a daňových přiznání, DPH

Služby: -auditorské. -audity účetních uzávěrek. -interní audity. -forenzní audity.

Leasing České spořitelny: - finanční leasing dopravní techniky - finanční leasing strojů a zařízení - operativní leasing dopravní techniky - splátkový prodej - zpětný leasing

Finanční služby. Poradenství. Ekonomické služby.

Audit, daňové, účetní a finanční poradenství, oceňování firem, likvidace, konkursní správa a dražby.

Služby: - vedení jednoduchého i podvojného účetnictví - revize, rekonstrukce účetnictví - zpracování mezd, vedení mzdové agendy - poradenství: - daňové - účetní.