FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - vedení jednoduchého, podvojného účetnictví - mzdová agenda - hmotný a nehmotná investiční majetek - odpisy - uzávěrky - zastupování na úřadech - daňová přiznání.

Soudní znalev v oblasti nemovitostí.

Návrh, zpracování insolvenčního návrhu s návrhem na povolení oddlužení.

Účetní a auditorská činnost. Daňové poradenství. Pátrací a ochranná činnost.

Advokátní kancelář. Právo: - obchodní - občanské - rodinné - konkurzní - správní - komunální - trestní - ústavní - pracovní - právo související se sportovní činností.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Mzdová agenda.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zateplování starších rodinných domů - realizace průmyslových staveb - rekonstrukce výrobních a skladovacích objektů - výstavba nových ocelových hal. Odborné znalecké posudky nemovitostí.

Služby: - poskytování finančních půjček.

Leasing Finanční a operativní leasing. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje.

Odkup zadlužených společností včetně všech závazků, výroby, zaměstnanců, leasingu.

Služby: - poradenství v oblasti financí - vedení účetnictví. Pobočka: - Otice, Hlavní 266 - tel.:553791146.

Služby: - ekonomické - vedení účetnictví.

Účetní, daňové, finanční poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - daňové a účetní poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - účetní a daňové poradenství.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Činnost: - obchodní činnost na jihokorejském a asijské trhu Služby: - konzultace - průzkum trhu - exportní poradenství spojené s korejským trhem.

Poskytování právního poradenství v oblasti automatizace a strojního zařízení. Oceňování věcí movitých a podnikových.

Notářství - notářské služby.

Služby: - Oceňování majetku pro - věci nemovité, - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, - Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, - Zprostředkování hypotečního úvěru.