FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář - generální praxe včetně práva nemovitostí a právní pomoci v oblasti vodního práva. Právní činnost.

Činnost: - služby makléřské společnosti v pojišťovnictví - identifikace a kvalifikace rizik - analýza pojistného krytí - tvorba a následná realizace pojistných programů - nezávislé výběrové řízení na pojistitele - komplexní správa pojištění včetně servisu - aktuální a objektivní informace o pojistném trhu a pojistných produktech - ...

Poradenství: -pojištění.

Auditorská kancelář Služby: -auditorská činnost -daňové poradenství.

DANĚ - AUDIT - daňové poradenství - auditorské ověření účetní závěrky - vedení podvojného a jednoduchého účetnictví - rozdělování, slučování a transformování společností - zpracování ekonomických a finančních analýz - likvidace společnosti - zakládání nových společností pobočky : Trutnov, Dvůr Králové nad Labem, Vysoké Mýto, Brandýs ...

Zprostředkování hypotečních úvěrů, úvěrů ze stavebního spoření, podnikatelských hypoték, konsolidace úvěrů a pojištění majetku.

Odhady cen nemovitostí. Znalec: -oceňování nemovitostí a stavebnictví.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Služby: -účetnictví -vedení mzdové agendy.

Služby, poradenství: -zpracování technické dokumentace -překlady technické dokumentace -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP).

Advokátní kancelář, právník: - specializace správní právo, řád.

Ekonomické služby: - likvidace, - krizové řízení, - financování projektů, - účetnictví.

Činnost: - ekonomické a organizační poradenství - účetnictví

Služby: -daňový poradce, daňové poradenství -účetnictví: -vedení, kontrola a zpracování účetnictví včetně uzávěrek a daňového přiznání -zpracování mezd -evidence majetku -podnikatelské záměry -ekonomické a účetní poradenství -zajištění auditu -intrastat.

Služby: - účetní a auditorské činnosti včetně jejich revizí - daňové poradenství

Služby: - auditorské - daňové poradenství - fúze a akvizice - znalecký ústav - corporate Finance - mngmt&Administration - účetní poradenství - mzdové poradenství.

Účetnictví. Mzdová agenda. Zpracování DPH.

Makléřská firma. Pojištění: - životní a úrazové - majetku a jejich odpovědnosti - vozidel - cestovní - penzijní připojištění - zdraví - průmyslové pojištění. Likvidace pojistných událostí.

Ekonomické poradenství: -daňová evidence -vedení účetnictví