FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Činnost firmy byla zahájena v květnu roku 2005 pod názvem „Vojtěch Panáček investiční zprostředkovatel“. Povolení k činnosti firmy jako fyzické osoby bylo vydáno Komisí pro cenné papíry jako „Registrace investičního zprostředkovatele podle §30 odst. 6 zákona o podnikání na kapitálových trzích“ v prosinci 2004. Od zahájení činnosti firma ...

Záložna CREDITAS. Služby: -vkladové účty -běžné účty a úvěry -všechny vklady jsou pojištěny dle zákona o bankách.

Služby: - daňové poradenství

Nabízíme bankovní služby (včetně elektronického bankovnictví) ve finančních centrech a na kterékoli poště v ČR a firemní i soukromé účty.

VZDĚLÁVÁNÍ - KURZY - SEMINÁŘE Kategorie kurzů : - Účetnictví a daně - Neziskový sektor - IAS / IFRS - Finanční řízení - Management a marketing.

Účetní služby: - vedení účetnictví.

Společnost SANZ Group Czech, s. r. o. se zahraničním kapitálem zajišťuje komplexní služby v oblasti investic do realit, nemovitostí a podniků v celé České republice. Na těchto službách, které jsou ve svém portfoliu rozšířené o další návazné činnosti, se podílí jednotlivé divize, které jsou centralizovány pod jednou střechou v kancelářích v centru ...

Konzultační a poradenská činnost v oblasti implementace systémů řízení: -implementace systémů řízení dle norem ISO 9000, 14000, BS 7799, ISO 17025, ISO/TS 16949, VDA 6.1, QS 9000, OHSAS, HACCP, C-o-C PEFC -kurzy, školení.

Ekonomické poradenství pro malé i velké organizace jednoduché účetnictví podvojné účetnictví mzdové účetnictví

Optimus Consult & Invest a.s. je specializovaná, vysoce kvalifikovaná konzultační a poradenská společnost s týmem profesionálních konzultantů a odborníků, která se orientuje na maximální kvalitu a vysokou přidanou hodnotu poskytovaných služeb.

Pojišťovací makléřská společnost: - poradenství v oblasti pojišťovnictví a risk managmentu - objektivní zhodnocení stávajících pojistných smluv - analýza a zhodnocení rizik provázejících Vaši činnost - návrh optimálního pojistného programu - sjednání pojištění u vhodných pojišťoven - asistence při likvidaci pojistných událostí ...

Společnost OPTI Daně s.r.o. je poradenská společnost poskytující komplexní služby v oblasti ekonomického, daňového a účetního poradenství.

Poskytování daňového poradenství. Vedení účetnictví a mzdové agendy.

Společnost se zabývá prováděním veřejných dražeb (tzv. na klíč), správou, vymáháním, obchodováním s pohledávkami a krizovým i profesionálním řízením v podnikatelské sféře.

Ekonomický poradce. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Poskytujeme profesionální vedení účetnictví. Naše firma nabízí zpracování a vedení účetnictví a daňové evidence. Mzdová a personální agenda, účetní konzultace, zúčtování pracovních cest, audit a daňové poradenství, skladové hospodářství.

Naše kancelář poskytuje komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a personalistiky, daňových přiznání. Kancelář působí na území Prahy a blízkého okolí. Jsme pojištěni do výše jednoho miliónu korun. Věříme, že díky naší mnohaleté praxi, více než patnáct let, a osobnímu přístupu ke každému klientovi budete s námi ...