FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňový poradce: -vedení podvojného a jednoduchého účetnictví -daně -zpracování mezd -poradenství k účetnictví. Zpracování žádosti o úvěr pro podnikatele.

Zpracování účetnictví. Vedení daňové evidence.

hypotéky, pojištění, finanční poradenství

Účetní poradce, účetnictví, poradenství.

Daňový poradce. Služby: -daňové poradenství.

Poradenství: -ekonomické -organizační.

Advokátní kancelář: - obhajoby v trestních věcech - občanskoprávní věci (převody nemovitostí, náhrada škody vč. škody na zdraví, vypořádání společného jmění manželů, zastupování v dědickém řízení, sepisy smluv a podání, zastupování v soudních řízeních) - rodinné právo (věci péče o nezletilé, rozvody, apod.) - obchodní věci (specializace na ...

Soudní znalec a odhadce. Soudní znalec působící v Praze v oborech strojírenství a ekonomika. Vypracuje odborné znalecké posudky a odhady tržních cen strojírenských a elektrotechnických výrobků, strojů, výrobních zařízení a provozů, vytápění, klimatizace a kotelen a výpočetní techniky. Rovněž vypracuje posudky na funkci uvedených zařízení, posudky ...

Společnost Global Blue je více než 30 let světovým lídrem na trhu Tax Free Shopping.

Služby: Správa nemovitostí Účetní služby Měření a regulace Úklid a údržba zeleně Pronájem prostor Správa tepelných zdrojů

Služby: - daňové poradenství.

Služby: - daňové poradenství - finanční a ekonomické poradenství.

Nabízím komplexní zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové a personální agendy, zpracování daňových přiznání pro živnostníky, malé a střední firmy.

Poskytujeme objektivní informace o produktech a subjektech finančního trhu. Předmět podnikání: - zpracování dat - služby databank - správa sítí - poskytování software - činnost organizačních a ekonomických poradců.

Služby: - realitní činnost - právní a účetní služby - správu a údržbu nemovitostí - nakládání s odpady včetně separace - ostrahu osob a majetku - zpracování dat, správu sítě, databank - přípravné práce pro stavby - technické služby (letní i zimní údržba areálů)

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - poskytování poradenství.

Advokátní kancelář s většinovým zaměřením na právní zastupování a obhajobu ve věcech dopravních nehod. Poskytuje však kvalifikované právní služby též v jiných oblastech občanského, trestního a správního práva. Vyřizování náhrady škody, jednání s pojišťovnami. Obhajoba v rámci trestního řízení.

Účetní poradenství . Elektronické obchodování. Informační systémy. Vzdělávání. Teleworking. Elektronické volby a aplikace státní správy.

Účetní a daňová kancelář: - vedení daňové evidence - vedení podvojného účetnictví - zprostředkování prodeje účetního software včetně zaškolení.

Společnost PM FINANCIAL nabízí komplexní služby pro finanční a administrativní úseky firem. Abychom splňovali veškeré požadavky ekonomických a personálních řešení v nejvyšší kvalitě, PM FINANCIAL nabízí své služby ve čtyřech zásadních činnostech - odborný recruitment se specializací na účetní pozice a finanční management, účetní a daňové služby, ...

Zdravotní pojišťovna. Úřední hodiny na pobočce: Pondělí: 08:00 - 16:00 hod. Prodloužená pracovní doba do 17:00 hod. pro příjem pojištěnců a hlášení změn. Úterý: Pro veřejnost zavřeno. Příjem písemností je možný v době od 08:00 hod. do 16:00 hod. Středa: 08:00 - 16:00 hod. Prodloužená pracovní doba do 17:00 hod. pro příjem ...

Služby: -projekty stavby, staveb, inženýring, statika, znalec -posudky staveb -soudní znalec - statika staveb, odhady nemovitostí, oceňování nemovitostí.

Administrativní a účetnické práce, daňové poradenství.