FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Cenné papíry, investiční fondy a společnosti.

Vedení účetnictví a ekonomické poradenství.

Advokátní kancelář. Zaměřujeme se na poskytování služeb v oblasti trestního a obchodního práva.

Advokátní kancelář -právní služby -občanské -obchodní -zdravotnické a trestní právo.

Banka poskytuje komplexní finanční služby drobného, investičního a podnikového bankovnictví. Nabízí depozitní produkty, úvěry, přímé bankovnictví.

komplexní on-line vedení účetnictví, daňové evidence a poradenství

Firma poskytuje: -finanční leasing: -dopravní technika -stroje, zařízení -nemovitosti. Obchodní činnost.

Advokátní kancelář. Poskytujeme služby v oblasti generální praxe.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Advokátní kancelář-služby: -JUDr. Jaroslav Veska: -obhájce ve věcech trestních -právo obchodní, občanské -právo rodinné, pracovní -mobil 602392503 -JUDr. Šárka Vesková: -obchodní společnosti -bytová problematika -převody nemovitostí -rodinné právo -mobil 602309033.

Vedení účetnictví, daňové evidence a nabídka ekonomického poradenství.

Soudní znalec v oborech: -ekonomika - ceny a odhady nemovitostí -doprava - technické posudky o příčinách silničních nehod -fotogrammetrie - analýza fotografií dopravních nehod. Poradenství a expertizní činnost v oborech: -oceňování nemovitostí -analýza silničních nehod.

Práce: - účetnictví - účetní kancelář - daňový poradce.

Vedení účetnictví. Vedení daňové evidence.

Otevřené podílové fondy Spořitelní investiční společnosti, a.s. nabízejí moderní, výhodný a dostatečně likvidní způsob zhodnocování peněz.

Provádíme pojistně technickou analýzu rizik Na základě klientem stanovené pojistné strategie definujeme podle potřeby a provedené analýzy pojistný program. Provedeme vyhodnocení nabídek pojistného trhu a zajistíme zprostředkování pojistné smlouvy. Zajistíme trvalou správu pojistných smluv a jejich aktualizaci. Podílíme se na likvidaci ...

Nabízíme tyto koncepty pro zvýšení Vaší jistoty. Management: - odpovědnost managementu - odpovědnost managera - denní dávky a odškodné. Výroba, služby a obchod: - strojní a technické vybavení - budovy a haly - zásoby a výrobky - odpovědnost - přerušení provozu: Veřejné instituce: - města a obce - nemocnice ...