FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Pobočka. Služby: -daňové poradenství.

Znalec. Ceny, odhady: -motorová vozidla -přívěsy -návěsy -stroje -zařízení -technologie -stavební stroje -zemědělské stroje. Posudky obor strojírenství: -technický stav -závady -poruchy -havárie -dopravní nehody. Další telefon: 602103780.

Činnost: - účetní a daňové poradenství.

Stavební spořitelna Wüstenrot. Komplexní finanční poradenství: -oblast spoření, pojištění -vyřizování úvěrů a hypotéky -odpočty z daní -státní dotace.

Stavební spořitelna České spořitelny.

Služby: - vedení daňové evidence - účetnictví - mzdová agenda

Vedení účetnictví a daňové evidence pro malé firmy a fyzické osoby.

Organizace bankovního a nebankovního registru klientských informací, poskytování řešení v oblasti risk managementu, dodávání informací o firmách.

Převody peněz do 70 zemí Odtud a online Platba a příjem v EURO, USD a CZK Aktualní kurzy měn každých 10 minut Výběr peněz nejenom v hotovosti.

Poskytujeme služby vymáhání a výkup platebních rozkazů. Platební rozkaz je určitá forma zkráceného řízení. Soud žalovanému uloží, aby do 15 dnů po doručení platebního rozkazu zaplatil uplatněnou pohledávku...

Advokátní kancelář. Advokátní služby v oblasti občanského, obchodního, rodinného, pracovního a bytového práva. Právní činnost.

Účetní a poradenská: - daňová evidence, - mzdové účetnictví a personalistika, - vedení účetnictví, - rekonstrukce účetnictví, - zakládání nových společností na klíč.

Akciová společnost Uniga-cz je developerskou společností, která se zabývá investorskou a inženýrskou činností v oblasti výstavby a úzce se specializuje na výstavbu řadových rodinných domů.

- zpracování účetnictví - zpracování mezd.

Leasing strojů, zařízení, dopravní techniky a dalších komodit. Zpětný leasing. Dále nabízíme komplexní řešení pohledávek i Vašich závazků. Služby poskytujeme od roku 1992. Individuální přístup.

Pohledávky. Reálný odkup pohledávek. Pohledávky z obchodního styku a bankovního sektoru. Operativní realizace pohledávek po lhůtě splatnosti. Pohledávky ve značných finančních objemech a s nadstandardním stupněm obtížnosti řešení.

Pojišťovací společnost: - pojištění zaměřená na rizika spojená s provozováním anebo vlastnictvím automobilu - rizika, která mohou neočekávaně nastat během různých způsobů financování vozidla - pojistná řešení pro automobilový a finanční sektor - pojištění mechanických a elektrických poruch - pojištění schopnosti splácet

Odkup pohledávek. Poradenství: - ekonomické - finanční - organizační - reklamní.

Organizační a ekonomické poradenství.