FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Činnost: kompletní vedení daňové evidence kompletní vedení účetnictví kompletní zpracování mzdové evidence kompletní personální evidence. Realitní kancelář.

Motel: -ubytování -stravování -vinárna -směnárna.

Služby: -ekonomické a daňové poradenství -vedení účetnictví -evidence hmotného a nehmotného majetku -účetní výkazy -zaškolení -mzdová agenda. Mezi naše klienty patří významné společnosti působící na celém území České Republiky.

Bezplatné finanční poradenství Jsme schopni zajistit! 1. Kontrolu Vašich stávajících finančních produktů a jejich porovnání s nabídkou na trhu tak, abyste za své peníze získali co nejvíc 2.Všechny druhy pojištění 3.Optimální úvěry na bydlení s nižší úrokovou sazbou ( hypoteční úvěry, stavební spoření a jejich kombinace ) 4.Zprosdředkování ...

Nabízíme zprostředkovatelské a organizační služby i ekonomické poradenství.

Daňová a účetní společnost: -daňové poradenství -vedení účetnictví -finanční analýzy. Pobočka Zlín : Kvítková 124 ( budova Elektry), 76001 Zlín.

Advokátní kancelář. Advokát, výkon advokacie.

Investice na kapitálových trzích. Finanční služby. Výkup: - cenné papíry, akcie.

Účetnictví: - vedení účetnictví a daňové evidence - rekonstrukce účetnictví - odborný dohled nad vedením účetnictví - účetní poradenství - zavedení účetního systému společnosti - odborná pomoc při účetní závěrce. Mzdy: - zpracování mezd - personální a mzdové poradenství - vedení mzdové agendy. Daně a daňové poradenství: - ...

Kvalitní odborné služby pod vedením daňového, účetního a ekonomického poradce. Vedení účetnictví: - založení a vedení jednoduchého účetnictví včetně evidence DPH - založení a vedení podvojného účetnictví včetně evidence DPH - rekonstrukce účetnictví - účetní závěrky - evidence hmotného majetku.

Advokátní kancelář. Advokátní kancelář poskytující komplexní právní služby se zaměřením na právo: - obchodní - občanské - pracovní.

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Poskytování architektonických a inženýrských služeb. Inženýrské služby ve stavebnictví. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a ...

Služby: - účetní a daňového poradenství Zpracování: - úvěrů - účetnictví - daňové evidence - mezd