FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poskytování ekonomického poradenství.

Nabídka služeb advokátní kanceláře.

CA IB Corporate Finance nabízí v České republice široké spektrum služeb v oblastech investičního bankovnictví, ekonomického a finančního poradenství. Kapitálové trhy: - poradenství při privatizačních procesech - poradenství v oblasti primárních a sekundárních veřejných emisí akcií - marketing kapitálového trhu. Podnikové finance: ...

Činnost: -inženýrská -obchodně poradenská ve stavebnictví -ekonomické a finanční poradenství.

Poskytujeme hotovostní půjčky bez zástavy a bez ručitele.

Stavební a montážní práce. Investorsko - inženýrská činnost. Montáže zakázkových interiérů. Konzultační a poradenská činnost. Komplexní dodávky stavebních celků - bytové objekty, banky, hotely, obchodní centra a nemocnice. Rekonstrukce objektů. Stavební a inženýrská činnost.

MZDY a ZPRACOVÁNÍ MEZD. externí mzdová účtárna. Nabízíme mzdové účetnictví, mzdovou agendu, mzdové poradenství a mzdový servis (E-mzdy), dálkové zpracování mezd (outsourcing mezd) program MZDY, školení na mzdy, servis mezd, hot-line na mzdy. Zpracování mezd zahrnuje:_ - převzetí prvotních dokladů a jejich kontrolu, - zadání dat, zpracování a ...

Advokátní kancelář Praha JUDr. Tatiany Poupové poskytuje právní služby a zastupování u soudu v oblasti občanského práva, obchodního práva, rodinného práva. Pomoc rozvodového právníka při rozvodu manželství, majetkové vyrovnání, dědictví ze zákona, smlouvy aj.

Zprostředkování a obchodování pohledávek.

Advokátní kancelář: -právo obchodní -právo trestní -právo konkurzní -převody nemovitostí. Pobočka: -Kováků 3166 Praha 5 tel.: 251561240.

činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence kontakt: Ing. Martin Tlučhoř

Účetnictví. Mzdy. Poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence podnikatelů i neziskových organizací, DPH, mzdy, personalistika, daňová přiznání a přehledy OSSZ a ZP, zastupování na úřadech.

Činnost: - správa nemovitostí - finanční a konzultační služby - informační technologie.

Znalecká a realitní kancelář Pardubice provádí inženýring, technický dozor investora a výkon koordinátora BOZP, znalecké posudky v oblasti oceňování nemovitostí (administrativní a obvyklá cena), vad a poruch staveb, cen a kvality stavebních prací, realitní a poradenskou činnost, výběr, nákup, rekonstrukce a správa nemovitostí pro vybrané ...

BCI Východní Čechy Služby: -tuzemské i mezinárodní komerční informace o nabídce a poptávce zboží, výrobků a služeb -možnost spojení s clearingovým střediskem pro zúčtování barterových obchodů (tj. zprostředkování bezhotovostních nákupu a placení tohoto nákupu vlastním zbožím -možnost získání členství v BCI*.

Činnost: - vymáhání pohledávek - ostraha osob a majetku - detektivní služby.

Advokátní kancelář. Služby, poradenství: - právní.

Služby: -notářská kancelář.