FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Finační -finanční plánování a poradenství

Služby advokátní kanceláře.

Činnost: - účetnictví a daně, komplexní služby pro zubní lékaře - vedení daňové evidence a podvojné účetnictví - mzdy a personalistika - daňová přiznání s možností odkladu - průběžné daňové poradenství - zastupování před finančním úřadem Organizační a ekonomické poradenství a služby : - zpracování vnitřních směrnic, konzultace k přechodu ...

Nabídka daňového, právního a ekonomického poradenství firmám. Provádění daňových optimalizací či krizových řízení.

Rozhodčí řízení: -mimosoudní způsob řešení majetkových sporů (majetkové spory) -účinný nástroj systému vymáhání pohledávek (pohledávky) -obchodní spory - řešení -rozhodčí smlouvy, rozhodčí doložky -rozhodčí nález je rozhodnutí s účinky pravomocného rozsudku a je řádným exekučním titulem (exekuce) -široká vykonavatelnost rozhodčího ...

Služby: - finanční a průmyslové poradenství.

Ekonomické a organizační poradenství.

Advokátní kancelář. - poskytování právních služeb - právní poradenství Poskytování právní pomoci v různých oblastech práva

Vedení účetnictví. Zpracování mezd. Daňové přiznání.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd (mzdy), personalistika. - ekonomické poradenství.

Poradenství: -ekonomické -organizační -daňové -účetní, audit -finanční -oceňování firem -transformace společností.

Poradenství: - daňové - ekonomické.

Advokátní kancelář. Právní služby v oborech práva obchodního, občanského, rodinného, trestního, exekučního a vztahů k nemovitostem. Sepisy smluv, zastoupení u soudů a jiných orgánů.

Advokátní kancelář: -občanské a obchodní právo -právo IT -obhajoba v trestním řízení -zakládání a likvidace obchodních společností -zastupování při vymáhání pohledávek.