FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -daňové poradenství. -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Advokátní kancelář: - občanské právo - trestní právo.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -vedení mzdové agendy.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -zpracování mezd.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Advokátní kancelář poskytuje služby v oblasti práva občanského, rodinného, obchodního a trestního. Specializuje se na převody nemovitostí a bytů, sepis smluv kupních, darovacích, nájemních, problematiku obchodních společností a vymáhání pohledávek.

Služby: - daňový poradce - vedení účetnictví - jednoduché, podvojné - daňové poradenství - zpracování a odklady daňového přiznání - příspěvkové organizace - distribuce účetního software.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Poradenství: -daňové, účetní, právní, daně -účetní závěrky -kontrola účetnictví -auditorské služby -vnitropodnikové řízení -soudní tlumočení NJ, němčina -due diligence -výklad daňových zákonů -daňové řízení -krizové řízení (headhuntering). Služby: -vedení ...

Služby: -vedení účetnictví.

Služby: -daňové poradenství.

Naše společnost poskytuje kompletní služby v oblasti bezpečnosti a stavitelství. Za dobu působnosti jsme načerpali řadu zkušeností, které následně úročíme v našich službách. Klientům můžeme nabídnout plně profesionální služby, flexibilní přístup i snahu vyhovět při řešení nestandardních požadavků. Naleznete zde rozsáhlou nabídku ...

Nabídka kompletní správy nemovitostí, výběru a evidence nájemného, vedení účetnictví a daňové evidence.

Divize pohledávek: - inkaso pohledávek - řešení pohledávek z konkurzů a likvidací - řešení bankovních pohledávek - exekuční řešení pohledávek - právní zastoupení věřitele. Divize obchodní: - poradenská činnost při řízení pohledávek - tržní ocenění pohledávek a zjišťování bonity dlužníka - nákup a prodej pohledávek - ...

Finanční poradenství v oblasti: -financování bydlení, pojištění, účetnictví. Služby: -stavební spoření -úvěry ze stavebního spoření -hypotéky -pojištění: -životní, úrazové, nemocenské, rizikové -podnikatelů, odpovědnosti za výrobek, odpovědnosti za škodu -zemědělství -obecního majetku -aut, automobilů (havarijní, ...

Půjčky bez potvrzení příjmu. Půjčky bez nahlížení do registrů. Spotřebitelské úvěry.

Advokátní kancelář. Služby: - právní. Právo: - občanské a obchodní - rodinné - pracovní - autorské - trestní - správní. Sídlo firmy: - Tyršova 504/5, Kopřivnice.

Patentová kancelář Zpracovávání a podávání přihlášek vynálezů, užitných vzorů, průmyslových vzorů, ochranných známek, označení původu a zeměpisných označení k právní ochraně na území České republiky i v zahraničí.

Auditorské služby -účetní služby

Daňové poradenství. Ekonomické poradenství.