FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Pomocné činnosti související s pojišťovnictvím a penzijním financováním.

Advokátní kancelář, právní služby.

Advokátní kancelář: - občanské právo - pracovní právo - rodinné právo.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Mzdová agenda. Poradenství.

Spoření na důchod vyžaduje jedno z nejdůležitějších rozhodnutí v životě. Rozhodněte se správně...

Pojištění online Pojištění od Allianz Direct můžete sjednat online bez čekání na pobočce pojišťovny. Uzavřete smlouvu o pojištění osobního automobilu, cestovní pojištění na cesty do zahraničí, nebo pojištění majetku.

Nabízíme Vám komplexní a profesionální daňové poradenství, vedení účetnictví a zpracování mezd. Zastupování při kontrole a odklad daně, založení společnosti.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, personalistika, daňová přiznání, skladová evidence, Intrastat, účetní poradenství. Provozuje eshop, který Vám nabízí hry a hračky pro děti i dospělé. Najdete zde stolní a společenské hry, karetní hry, stavebnice, hlavolamy, skládačky, puzzle i plyšové hračky.

Služby: -nezávislé finanční poradenství -realitní činnost -odškodnění dopravních nehod

Činnost: - zprostředkování pojištění a finančního poradenství

Nemovitosti: -oceňování, tržní ceny.

Odhady nemovitostí. Znalecké posudky.

Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Testování, měření, analýzy a kontroly Překladatelská a tlumočnická činnost Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, ...

Poradenství: - ekonomické, právní. Služby: - vymáhání pohledávek soudní a mimosoudní cestou pro firmy i fyzické osoby.

Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické - organizační - finanční.

Služby: - znalecká činnost v oboru dopravy.