FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Společnost auditorů. Služby: -audit roční závěrky a výroční zprávy -průběžný audit -ekonomické a daňové poradenství -finanční analýza -vedení účetnictví.

Odkup, realizace pohledávkových vztahů: - odkup pohledávek na základě smlouvy - inkaso pohledávek na základě mandátní smlouvy v České republice - spolupráce se správci konkursní podstaty a likvidátory - provádění veřejných dražeb podle zákona č.26/2000 sb. - odebírání předmětů leasingu - znalecké ocenění v oboru ...

Zabýváme se účetnictvím, daněmi, ekonomikou. Daňové poradenství. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství. Slatiňany-Trpišov 88, P.O.Box 45, 538 21

Služby: - vedení účetnictví - účetní poradenství - daňové poradenství - zpracovávání daňových přiznání - zastupování ve věcech daní.

Účetnictví. Daňová evidence. Daňové přiznání. Mzdová agenda.

Účetní služby: - vedení účetnictví - zastupování na úřadech.

Poradenské služby: - dotace fondů z Evropské unie: - žádosti - zpracování projektů - vedenní poviné administrativy v průběhu realizace projektu. Developerské projekty.

Vedení podvojného účetnictví, vedení jednoduchého účetnictví, konečné zpracování DPH a poradenská činnost v oblasti daní a účetnictví. Vedení podvojného účetnictví: -zpracování DPH - daňových přiznání¨- měsíčních i kvartálních -zpracování mezd - včetně odvodů pojišťovnám, OSSZ -kontrola evidence evidenčních listů důchodového ...

Služby: -ekonomický(mzdový) software (vyhotovování programů na zakázku, prodej hotových programů na základě smlouvy s autory) -vedení mzdového účetnictví -podpora uživatelů s firemními aplikacemi.

Komplexní služby a poradenství v oblasti investic do zlata a drahých kovů. Obchod, nákup, prodej, E-shop: - investiční zlato a drahé kovy (investiční stříbro, platina, paládium ve formě slitků a mincí). Ekka gold spoření ve zlatě. Úschova zlata a drahých kovů. Pronájem bezpečnostních schránek.

Zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy i personalistiky. Nabídka poradenství, statistických výkazů a konzultací.

Nabízíme poskytnutí sídla v Praze. Výhodné sídlo pro firmy včetně dalších služeb virtuální kanceláře. Prodáváme ready-made společnosti k okamžitému podnikání či zajistíme založení společnosti na klíč.

Advokátní kancelář JUDr. Ondřeje Kubáta nabízí své právní služby ve všech nejdůležitějších oblastech práva. Klientům z řad fyzických i právnických osob poskytujeme komplexní právní servis na vysoké profesionální úrovni. Předností naší kanceláře je především individuální přístup ke klientovi a schopnost maximálního využití profesních znalostí a ...

- účetnictví - daňové evidence - zpracování mezd - personalistiky - daňové přiznání účetní kancelář : Intelliware s.r.o Topolská 748 537 05 Chrudim 5

- účetnictví - daňové evidence - mzdové agendy.

Účetnictví - daně - ekonomika - zdravotní a sociální pojištění

Zpracování účetnictví. Vedení mzdové agendy. Poskytování účetního poradenství. Zpracovávání daňových přiznání.

Advokátní kancelář. Právní činnost. Poskytování právní podpory ve všech oblastech práva.

Daňová evidence. Vedení účetnictví.