FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Autoopravna. Autoservis. Znalecká kancelář: -oceňování vozidel -technický stav.

Odkup a správa pohledávek a majetku. Cestovní kancelář. Realitní kancelář.

Exekutorský úřad, soudní exekutor. Exekuce, dražby. Příjem do úschovy - peníze, listiny, movité věci.

Směnárna: -nákup valut -prodej valut.

Ladění, opravy, znalecké posudky: -klavíry, pianina.

Služby: - daňové poradenství - zpracování daňového auditu - vedení daňové evidence.

Advokátní kancelář. Právní poradenství.

Tschöpl & Partner Advokátní kancelář, právní poradna. Právní služby, právo: -obchodní -občanské -veřejné -poskytované služby v němčině i angličtině.

Advokátní kancelář. Právo: -občanské -obchodní -živnostenské.

Služby, poradenství: - účetnicví - daně.

ČSOB Penzijní fond Stabilita, a. s., člen skupiny ČSOB, působí na trhu penzijního připojištění od roku 1994 (původní název společnosti byl Českomoravský penzijní fond, a.s. ). ČSOB PF Stabilita je právním nástupcem Občanského penzijního fondu, a. s., a Českého penzijního fondu Zdraví, a. s., se kterými se sloučil v letech 1999 a 2000.

Účetní kancelář on-line: - vedení daňové evidence - vedení účetnictví (podvojného) - on-line zpracování.

Účetní firma: - jednoduché i podvojné účetnictví - daně, mzdy. Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování - daňové přiznání, mzdy, personalistika.

Odborné znalecké posudky zpracovávám od roku 1991 mám 26 let praxe ve vývoji a výzkumu stavebně truhlářské výroby a od roku 2008 jsem samostatný znalcem v oboru dřevo-zpracování: - se specializací stavebně truhlářské výrobky - nábytek - dřevěné podlahy - okna - technologie dřevařské výroby - zpracování dřeva - povrchové úpravy ...

Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zbraně, střelivo pro myslivce, sportovní střelbu -obchodní zastoupení SELLIER & BELLOT, CZ ČESKÁ ZBROJOVKA -puškohledy, dalekohledy -oblečení, obuv, nože -dárkové předměty -úpravy, opravy, nastřelování zbraní -oděvy do přírody -značková prodejna BANER -zakázkové práce a opravy -odborné ...