FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení účetnictví. Účetní služby. Daňové poradenství, daně. Audit.

Advokátní kancelář. Právník, právní (právnické) služby: - daně, poplatky, daňové právo - obchodní právo - správní právo - občanské právo - rodinné právo.

Advokátní kancelář. Komplexní služby v oblasti práva: -právo rodinné, občanské -obchodní -trestní -úpadkové -dopravní přestupky.

Služby: -účetnické služby -daňová evidence -daně -personalistika a mzdy.

Advokátní kancelář, právo: -obchodní a občanské -správní a stavební -finanční a směnečné, daňové, cenné papíry -duševní vlastnictví -ochrana hospodářské soutěže, nekalé soutěže -pravidla mezinárodního obchodu -pracovní a rodinné -trestní -dopravní právo.

Vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické - zastupování před úřady - mzdová agenda - posudky

Sjednávám: - hypotéční úvěry a úvěry ze stavebního spoření - investice do otevřených podílových fondů - investice do komodit (zlato, stříbro) - ochranu majetku (auto, byt, dům, domácnost) - ochranu zdraví a života (úrazové a životní pojištění) - produkty pro tvorbu finanční rezervy (penzijní připojištění)

Oceňování nemovitostí - tržní odhady pro bankovní účely - znalecké posudky - poradenství v tepelné technice budov

Poradenská společnost VALUE ADDED nabízí kom- plexní služby ekonomů a právníků, kteří mají ve svém souhrnu v České republice jedinečnou zkušenost - z řízení podniků, bank, státních institucí a neziskových organizací, - s prodejem majetku, akcií a společností, .

Factoringová společnost na českém trhu, členFactors Chain International nabízí: - odkup - profinancování - zajištění - inkaso pohledávek před lhůtou splatnosti. Factoring, factoringové služby. Financování pohledávek za maloobchodními řetězci zaspeciálních podmínek, financování pohledávek dceřinných společností v SR.

Fakturace, monitoring plateb, upomínkový servis, inkaso pohledávek, právní řízení. Objasnění stavu účtu - fúze a akvizice. Sekundární inkaso - vráceny jinou agenturou. Mezinárodní inkaso. Školení operátorů správy pohledávek - poradenství, úvěrová politika, doba pokrytí, interní procedury. Evidence faktur: - Svěřením faktur do správy Transcom ...

Nabídka služeb v oblasti oceňování nemovitostí.

Nabídka právních služeb se specializací na obchodní právo a mezinárodní obchod.

Nabídka služeb advokátní kanceláře v oblasti obchodního a občanského práva.

Služby: -účetnictví -mzdy -daně -audit.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -zpracování daňových přiznání -daňové poradenství -daňová optimalizace -zastupování na úřadech -účetní poradenství -zpracování mzdové agendy, podkladů pro úvěr, podnikatelských záměrů -zakládání společností v ČR a v SR -vedení účetnictví dle slovenských zákonů -zpracování ...