FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář. Služby, právo: -obchodní -pracovní -rodinné -trestní -občanské.

Stavební spořitelna: -poradenská kancelář -stavební spoření se státní podporou -úvěry - běžné, překlenovací, hypoteční -životní pojištění. Bezplatná infolinka: 800225555.

Obchodní zástupce firmy ČMSS. Nabídka stavebního spoření, úvěrů na bydlení a penzijního připojištění. Poskytování poradenství.

Podmínky jsou snadno splnitelné - vše vyřídíme za vás. Pracujeme rychle. Přijedeme kamkoliv v celé ČR. Firma s dlouholetou tradicí. Na nemovitost může být uvalena i exekuce. Pomůžeme vám dostat se z dluhů. Zavoláme vám zpět.

Účetnictví, daňová evidence, mzdy, personalistika, účetní uzávěrka, smlouvy a podání, daňové přiznání, daně obecně, jednání s finančním úřadem, zdravotní pojišťovnou, správou sociálního zabezpečení, související činnosti.

Služby: -vedení a zpracování účetnictví za dozoru daňového poradce -daňové poradenství -daňové odklady -výroba www stránek a prezentací -vývoj webových aplikací -školení -vývoj databázových aplikací.

Zpracování účetnictví na PC: -podvojné, jednoduché, mzdová agenda.

Účetnictví, účetní služby. Daňové poradenství, daňový poradce.

Daňový poradce Služby: - účetnictví, - daňová evidence, - daňové poradenství, - ekonomické a organizační poradenství.

Poskytujeme: - služby v oblasti Zakládání a správa společností a Mezinárodního daňového plánování - služby pro klienty ze všech evropských zemí a spravujeme agendu velkých společností v oblasti obchodu a podnikového poradenství - zabezpečujeme kompletní poradenský, administrativní a statusový servis - outsourcing v oblasti daní, daňového ...

Notář. Notářské služby. Notářské ověření.

Právní poradenství a zastupování v: - občansko-právních, obchodně-právních, pracovně-právních sporech, ale i při řešení sporů v rodině či správě veřejného majetku a insolvencí.

Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.

Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.

GA-PA - realitní služby fincentrum - finanční poradenství optimalenergy - optimalizace nákladů na energie.

Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.

Služby: - vedení účetnictví jednoduchého, podvojného - daňové poradenství - zastupování na úřadech.

LeasePlan ČR zajišťuje správu pro více než 21.000 vozidel, což neoficiálně představuje téměř 40% podíl na trhu operativního leasingu v ČR. V současné době se o spokojenost přibližně 1000 klientů stará více než 110 zaměstnanců. Operativní (Full-service) leasing: - pro právnické osoby: - osobní automobily - užitková vozidla. Zpětný ...

Služby: - účetnictví, daně - daňová evidence - výroba www stránek - grafické návrhy - návrhy reklamních plakátů, vizitek, bannerů, billboardů.

Služby: - odhady nemovitostí - projektová činnost ve výstavbě.