JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Bc. Marta Vavříková se zaměřuje na finanční poradenství a pomoc v oblasti životních a neživotních pojištění.

Zabýváme se pomocí s exekucemi a jinými finančními nepříjemnostmi. Pomůžeme vám s insolvencí. Pomůžeme vám při získávání půjček. Vždy postupujeme velmi opatrně a obezřetně s přihlédnutím na potřeby každého jednotlivce. Pomůžeme vám s konsolidací vašich půjček. Vykoupíme vaši nemovitost za hotové a tím vám pomůžeme získat potřebné finance ...

Daňový poradce. Poradenství: - ekonomické. Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd, mzdové účetnictví.

Realitní a dražební kancelář. Zajištění, zprostředkování, výkup, služby: - nemovitosti - ošetření převodů majetku - dražby nemovitostí, movitých věcí, pohledávek.

Oceňování majetku, movitých a nemovitých věcí.

Allianz pojišťovna. Pojištění: - podnikatelských rizik - motorových vozidel - ušlého výdělku - životní, úrazové - mladé rodiny - léčebných výloh v zahraničí - majetku občanů - penzijní připojištění - stavební spoření.

Zprostředkování nebankovních půjček již od 4.999Kč, pro zaměstnance, podnikatele, důchodce i ženy na mateřské. Nabízíme rychlé a diskrétní jednání a peníze do 24 hodin.

Služby pojišťovacího makléře. Zprostředkování pojištění: - pro podnikatele - pro veřejnost - úrazové, životní - vozidel - havarijní, povinné ručení - majetku - životní a penzijní připojištění.

Nabízím vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, účetní služby a poradenství. Zajišťuji zpracování účetních dokladů a DPH, kontrolního hlášení, souhrnné hlášení, EET, evidenci majetku. Zpracovávám daňová přiznání a přehledy na sociální a zdravotní pojištovny.

Advokátní kancelář - generální praxe

Miroslav Malina je pojišťovací makléř UNIQUA

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mzdové či personální agendy -zprostředkování ubytování. -účetnictví plátců i neplátců DPH -správa informačních systémů -počítače, programy, Internet -grafické studio, návrhy WWW prezentací -zásobování, prodej, servis a pronájem techniky -školení, poradenství, informační servis -ubytování a ...

Romana Staňková se zaměřuje na zprostředkovávání hypoték a na finanční poradenství.

David Michalec se zaměřuje na zprostředkovávání pojištění a úvěrů.

Služby, zpracování: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -účetní a daňové poradenství -fúze -likvidace.

Advokátní kancelář: -právní služby

Prodej vozů po operativním leasingu od Business Lease. Kvalitní a prověřené vozy od první majtele s plnou servisní historií.

Schindler Petr Filip poskytuje notářské služby. Jedná se o zakládání a změny obchodních společností, převody nemovitostí, sepisování závětí a manželských smluv, ověřování podpisů a listin.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování a podání DPH, kontrolního hlášení, zpracování mezd včetně vyúčtování. Zastoupení při komunikaci s úřady.

- vedení účetnictví - zakládání společností - administrativní podpora - mzdy a mzdová agenda - virtuální asistentka - zastupování při komunikaci s úřady

Mgr. Luděk Šrubař se zaměřuje na právo v IT a telekomunikacích.