FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - daňové poradenství - účetnictví.

Poskytuje vedení účetnictví a daňové evidence.

Poskytování advokátních služeb se specializací na občanské, obchodní, nemovitostní a insolvenční právo.

Advokátní kancelář: -občanské a trestní právo -převody nemovitostí -dopravní nehody.

Služby: - programování na zakázku - tvorba webových stránek - vedení účetnictví a daňové evidence. Prodej - software: - operační systémy Windows - programy Úroky z prodlení a Úvěry z Fondu rozvoje bydlení.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd (mzdy) - ekonomické a daňové poradenství.

Služby: -daně: -daňové poradenství -zpracování - daňové přiznání -zastupování u FU** -účetnictví: -účetní poradenství -zpracování a vedení - jednotné a podvojné účetnictví -zpracování mzdové agendy -ekonomika: -zpracování žádosti o úvěr -software: -vývoj software pro zpracování jednotného a podvojného ...

Soudní znalec Znalecké posudky, oceňování nemovitostí Tržní oceňování nemovitého majetku pro: -úvěry -hypotéky -stanovení obvyklé ceny nemovitosti.

Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - znalecké posudky - zhotovování smluv. Finanční poradenství.

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví, daňová evidence -mzdy -daňové přiznání. Poradenství.

Nezávislé finanční a pojišťovací poradenství, realitní kancelář. Druhy pojištění: -kapitálové životní, investiční -úrazové, úvěrové -pracovní neschopnosti, hospitalizace dětí -domácnosti, nemovitosti -odpovědnosti při výkonu povolání -cestovní, havarijní -průmyslu, lesů -institucí přepravy -povinné ručení -majetku -stavebních a ...

Soudní znalec, odhadce: -zemědělské pozemky.

Advokátní kancelář: -trestvní právo. Ustanovování ex-offo.

Advokátní kancelář: -občanské, obchodní, pracovní, rodinné a trestní právo. Výkon advokacie.

Advokátní kancelář. Výkon advokacie.

Advokátní kancelář Advokátní služby v oblasti: -občanského, trestního, pracovního a obchodního práva.