FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -advokátní kancelář.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence. Daně. Zpracování mezd. Personalistika. Zpracování daňového přiznání. Ekonomické, daňové poradenství.

Služby: -advokátní kancelář.

Advokátní kancelář: -občanské právo -pracovní právo -rodinné právo -trestní právo.

Služby: -komerčně právní kancelář -advokátní kancelář.

Služby: -advokátní kancelář -právní poradenství.

Advokátní kancelář: -advokát -právní služby ve všech oblastech práva.

Služby: -advokátní kancelář -advokát.

Nabízí: -vedení účetnictví -rozbor hospodaření -ekonomické poradenství.

Služby: - poskytování poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření - nabídka úvěrů a spořících účtů

Cestovní agentura, kancelář. Smluvní prodejce tuzemských i zahraničních zájezdů, rekrekačních pobytů. Účetní kancelář. Služby: -kompletní zpracování účetnictví včetně mzdové agendy a daňového přiznání -možnost zpracování dokladů zpětně za celý rok.

Poradenství: - daňové - finanční - účetní - ekonomické. Zpracování daňových přiznání. Vedení účetnictví. Zpracování podnikatelských zaměrů pro poskytnutí úvěru.

Auditorské služby. Poradenství: -daňové -účetní -ekonomické a organizační -finanční analýzy -zastupování klienta u správce daně -pro podniky se zahraniční účastí Zpracování: -daňová přiznání -daňová přiznání do 30.6. Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví.

Nabídka vedení daňové evidence a podvojného účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence, mzdy - zpracování daňového přiznání - zastupujeme na úřadech nebo při kontrolách, případně před soudy.

Advokátní služby -právní služby a poradenství.

Soudní znalec- nemovitosti.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence.

Poradenství v oblasti: - finanční, ekonomické - pojištění - investiční, investice - financování bydlení - optimalizace výdajů.