FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetní služby: -zpracování jednoduchého a podvojného účetnictví -DPH -audit -mzdy a personalistika -zpětné zpracovnání a rekonstrukce účetnictví -daňové a ekonomické poradenství -zpracování všech druhů daňových přiznání.

Registrovaný, pojišťovací makléř v České republice. Specializuje se na oblast pojištění průmyslových rizik a podnikatelů.

Služby: -ekonomické poradenství pro malé a střední podniky.

Vedení daňové evidence, vedení účetnictví, vedení mzdového účetnictví, personalistiku, pracování závěrky daňové evidence, zpracování závěrky účetnictví, sestavení přehledů o příjmech a výdajích OSVČ pro správu sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovny, sestavení výkazů a přílohy k účetní závěrce pro finanční úřad, sestavení přiznání k dani z ...

Služby: -advokátní kancelář -komerční právník -právní poradenství.

Vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd - daňové přiznání

Služby: - vedení jednoduché a podvojné účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky - prodej softwaru - kniha jízd a cestovní příkazy, digitální automapy, zálohovací systém Nors.

REALITNÍ KANCELÁŘ. Pronájem vlastních nemovitostí. Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Služby v oblasti finančního leasingu. Finanční produkty: -standardní finanční leasing nových i použitých movitých věcí -zpětný leasing -úvěrové financování -splátkový prodej -odkup pohledávek -operativní leasing -kombinace leasingu a úvěru ČMZRB s celkovou splatností až 10 let. Komodity: -osobní a dodávkové automobily ...

Účetnictví: -vedení účetnictví -mzdy -sklad -DPH -zpracování daňových přiznání.

Výkon činnosti insolvenčního správce

Účetní firma: -vedení účetnictví -daňové poradenství -zpracování DPH -daně z příjmu -silniční daně.

Advokátní kancelář. Právní služby. Zaměření na právo: - obchodní - nemovitostí - geologické a horní - pracovní - sporná agenda.

Služby: - účetnictví, mzdy, přehledy a přiznání.

Poradenství: -daňové -účetní. Účetnictví: -mzdy -daně.

Advokátní kancelář poskytující komplexní právní služby v oblasti businessu se zaměřením na fúze a akvizice (M&A), obecné obchodně právní služby, hospodářskou soutěž, bankovní právo a finanční trhy, energetiku, IT, pracovní právo a spornou agendu.

Komplexní služby v oblasti finančního a mzdového účetnictví. Daňové poradenství. Odbornost prováděných úkonů. Profesionální služby bez rizik, zároveň s úsporou nákladů.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Realitní činnost: -prodej a pronájem nemovitostí, byty, domy, pozemky. Právní služby advokátní kanceláře: -předkupní a kupní smlouva -smlouvu o převodu práv a povinností člena družstva -advokátní úschova -ověření podpisů -návrh na vklad do katastru nemovitostí. Služby geodeta: -zaměření pozemků a geometrický plán, oceňování ...