FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - kompletní zpracování účetnictví. - vedení účetnictví. - zpracování mzdové agendy.

TRADEBANK CZECH s.r.o.: -nadnárodní franchisingová společnost. Činnost: -moderní způsob výměnného obchodování (multilaterální bartr), tisíce klientů TRADEBANK (malé, střední i velké firmy nejrůznějšího možného zaměření) spolu obchodují na bázi bezhotovostního zúčtování vzájemných plateb. Bartrový a výměnný obchod, síť poboček po celé ČR.

Pojišťovací makléřská společnost. Finanční služby. Další pobočky: - Zámecké náměstí 20/5, 79201 Bruntál, tel: 554219861, email: bruntal@sillet.cz - Sokolovská 827/10, 74101 Nový Jičín, tel: 556712998, email: novyjicin@sillet.cz - Masarykova 427/31, 60200 Brno, tel: 542210121, email: brno@sillet.cz Centrála: - 28. října ...

Služby: -leasing osobních automobilů -leasing nákladních automobilů -leasing traktorů -leasing strojů kovoobráběcích, dřevoobráběcích, zemědělských a podobně -leasing zdravotní techniky -leasing výpočetní a kancelářské techniky -pojištění osobních automobilů -pojištění nákladních automobilů a traktorů -pojištění strojů, ...

Poradenství, účetnictví: - ekonomické - finanční - archivní činnost - správa bytů a objektů ( účetnictví, měsíční evidence příjmů a výdajů, informační servis ).

Finanční a daňové poradenství. - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků aj. Pobočka tř. Dukelských hrdinů 2112/61 Hodonín Telefon 518 344 879

Cat Financial ČR zajišťuje financování potřeb zákazníků firmy Caterpillar v ČR.

Internetový portál s aukcemi. Dražitel je fyzická osoba starší 18 let, která je současně aktivním držitelem osobního účtu na webových stránkách SNADNÁAUKCE, a která se přihazováním zúčastňuje aukce/í. Vítěz je osoba, jejíž příhoz byl poslední před skončením časového limitu a je uveden jako vítěz na stránce skončené aukce.

Advokátní kancelář: -obchodní právo (sepis smluv, vymáhání pohledávek, atd.) -korporační právo: -zakládání obchodních společností, družstev -zastupování na valných hromadách -příprava podkladů pro provádění veškerých změn v rámci společností, vyřízení těchto záležitostí na obchodním rejstříku -likvidace společností -občanské ...

Realitní a dražební kancelář. Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti.

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Služby: -účetní a finanční specialista -úvěry ze stavebního spoření -hypotéky na bydlení -americké hypotéky -půjčky -pojištění -životní a neživotní -penzijní fondy.

Projekční a znalecká kancelář : - projectmanagement - projektová a inženýrská činnost v investiční výstavbě - soudně-znalecká činnost“ ve stavebnictví.

Služba: -vedení účetnictví -zpracování agendy (DPH, mzdy, daňová přiznání, kniha jízd).

Práce, činnost: - stavby, staveb - investor.

Pojišťovací poradenství. Pojišťovací agent Allianz pojišťovna, a.s.

Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

Účetnictví: - vedení daňové evidence. Tvorba webových stránek, e-shopů a jejich správa.

Služby: - poradenství v oblasti stavebního spoření, hypoték, úvěrů, spotřebitelských půjček a penzijních fondů.