FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.
Ing. Marek Hanáček

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví -tržní oceňování -znalecké posudky nemovitostí -kalkulace a rozpočty staveb -inženýrská činnost.

Advokátní kancelář. Právo: -obchodní -občanské -trestní -pracovní. Převod nemovitostí.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd a personalistiky, sestavení daňových přiznání, zpracování žádostí na úvěry, dotace, zastupování na úřadech apod.

Služby, poradenství: - ekonomika - účetnictví - daňová evidence.

Leasing: -stroje a zařízení -dopravní technika -zpětný leasing -komunální leasing.

Účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence

Notářka. Služby: -notářské. Pracoviště Bzenec, Tel.: 518 385 607

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. ev. č. 0859

Služby: -vymáhání a odkup pohledávek -nestandardní služby -likvidace dluhů -ostraha majetku a osob.

Práce, služby: -notářství

Služby: -stavební spoření -úvěry na bydlení -hypotéky -úvěry neúčelové -penzijní připojištění -životní pojištění -podílové fondy.

Služby: -stavební spoření -penzijní pojištění -hypotéka, úvěry.

Znalecké posudky a odhady nemovitostí.

Daňová kancelář: - audit - daně a účetnictví pro všechny typy subjektů - podnikatelské a nepodnikatelské - zpracování daní - mzdová agenda - vlastní odborný měsíčník - školení - ostatní ekonomické služby

Poskytujeme komplexní služby v oblasti účetnictví a mezd, zastupování před úřady

Právní a realitní služby: -právní pomoc při nákupu a prodeji nemovitostí -právní poradenství v občansko-právních úkonech.

Advokátní kancelář: -všeobecná praxe.

Advokátní kancelář. Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství: -organizační -zastupování u soudu -sepisování smluv.

Služby: - úvěry, hypotéky, financování měst a obcí, konsolidace úvěrů, prodej nemovitosí a financování.