FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářka. Služby: -notářské. Pracoviště Bzenec, Tel.: 518 385 607

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. ev. č. 0859

Služby: -vymáhání a odkup pohledávek -nestandardní služby -likvidace dluhů -ostraha majetku a osob.

Práce, služby: -notářství

Služby: -stavební spoření -úvěry na bydlení -hypotéky -úvěry neúčelové -penzijní připojištění -životní pojištění -podílové fondy.

Služby: -stavební spoření -penzijní pojištění -hypotéka, úvěry.

Znalecké posudky a odhady nemovitostí.

Daňová kancelář: - audit - daně a účetnictví pro všechny typy subjektů - podnikatelské a nepodnikatelské - zpracování daní - mzdová agenda - vlastní odborný měsíčník - školení - ostatní ekonomické služby

Poskytujeme komplexní služby v oblasti účetnictví a mezd, zastupování před úřady

Právní a realitní služby: -právní pomoc při nákupu a prodeji nemovitostí -právní poradenství v občansko-právních úkonech.

Advokátní kancelář: -všeobecná praxe.

Advokátní kancelář. Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství: -organizační -zastupování u soudu -sepisování smluv.

Služby: - úvěry, hypotéky, financování měst a obcí, konsolidace úvěrů, prodej nemovitosí a financování.

Banka - jednatelství. Zelená linka 800103050.

Účetní a daňová kancelář: - vedení účetnictví a vedení daňové evidence - zpracování mezd - daňové, ekonomické poradenství.

Služby: -pojištění -životní -úrazové -majetku -cestovní -penzijní. Otevírací hodiny: Po, St:08:00 - 17:00hod. Út, Čt, Pá: 08:00 - 12:00hod.

Projekce, inženýrská činnost: - stavby. Účetnictví: - daně - podvojné - personální, mzdová agenda - poradenství.

Daňové poradenství: -zastupování před správcem daně -zpracování účetnictví -kontrola účetnictví z pohledu daní -odklad podání daňového přiznání.

Vedení účetnictví: - zpracování ročních účetních závěrek - vypracování daňových přiznání - personalistika a zpracování mezd - správa bytových domů - ekonomické a finanční poradenství - rekonstrukce účetnictví - elektronické zpracování knihy jízd - skladová evidence - zastupování na úřadech (FÚ, OSSZ, zdrav. pojišťovny)

Advokátní kancelář. -právní služby.

Aukční systém Elevo: - vyhlašování aukcí (poptávky, nabídky, dražby) v reálném čase.

Služby: -daňové poradenství. -ekonomické poradenství.