FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -daňové poradenství -zpracování účetnictví.

Služby, poradenství: - účetnictví. Ekonomické poradenství.

Advokátní kancelář, právník.

Spořitelna: -variabilní stavební spoření -spoření pro děti a mladé -úroky z úspor a státní podpora -financování bydlení pomocí úvěrů ze stavebního spoření -překlenovacé úvěry -úvěry na financování oprav a rekonstrukcí.

Spořitelna: -variabilní stavební spoření -spoření pro děti a mladé -úroky z úspor a státní podpora -financování bydlení pomocí úvěrů ze stavebního spoření -překlenovacé úvěry -úvěry na financování oprav a rekonstrukcí

Poradenství: - účetní, - finanční kontrola. Semináře, kurzy: - účetní standardy.

Advokátní kancelář. Sídlo kanceláře: - Nádražní 550, Hrušovany nad Jevišovkou

Konsultační inženýrství pro nemovitosti -odborný servis kolem pozemků a staveb -podpora prodeje nemovitostí s individuálním vyhledáváním konkrétních investorů -změny některých územně-plánovacích dokumentací -ochrana restituční podstaty, správa a výkon oprávněných nároků -ostatní nemovitostní služby Zprostředkování: ...

Vedení účetnictví a daňové evidence. Rekonstrukce účetnictví. Zpracování mezd a mzdové agendy.

Poradenský a účetní servis. Poradenství: - daňové - expertní poradenství pro krizové řízení firem - podnikatelské. Účetní služby. Vedení: - účetnictví - personální a mzdové agendy. Zpracování: - daňové přiznání. Likvidace společnosti, zpracování a příprava společnosti na průběh konkurzního řízení. Sídlo firmy: - Palkovice 718, ...

Účetnictví, účetní služby. Poradenství, konzultace: - daně, daňové. Podnikatelský, právní servis. Personalistika. Sídlo firmy: - 28. října 770/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Notářská a advokátní kancelář: -ověřování a sepisování listin -právník.

Obchodní činnost. Služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -nabídka hypoték, úvěrů, stavebního spoření a finančního spoření.

Nabízíme služby turistické směnárny.

Advokátní kancelář. Právní poradenství.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence.

Obchodně - zprostředkovatelská činnost. Poradenství: -ekonomické, organizační. Realitní kancelář: -pronájem nemovitosti, bytové i nebytové prostory.