FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví. Kompletní servis: -poradenství -mzdy -zástup na příslušných úřadech -vypracování různých typů smluv, žádostí. Služby: -kopírování, faxování -provoz parkoviště.

Služby: -organizační a ekonomické poradenství -specialista na penzi a finance -ochrana příjmů a majetku -konzultace.

Daňové poradenství. Zpracování daňového přiznání s odkladem do 30.6.. Vedení účetnictví: - jednoduché - podvojné. Zpracování: - ekonomické rozbory pro poskytnutí úvěrů. Pomoc při zakládání podnikatelských subjektů. Likvidace: - obchodní společnosti.

Účetní služby, daňové a ekonomické poradenství: -vedení podvojmého účetnictví -zpracování daňového přiznání -daňové poradenství, audit -personální a mzdova agenda -správa pohledávek.

FABIAN & PARTNERS. Advokátní kancelář: - obchodní právo (zakládání, změny, prodej a správa společností, valné hromady, likvidace, nekalá soutěž) - vymáhání a správa pohledávek - insolvenční právo, konkurs - trestní právo (zejména majetkové trestné činy) - právo nemovitostí, finanční a daňové právo - exekuce, ochrana majetku (asset ...

Služby: -advokátní kancelář -právní pomoc 24 hodin denně. Zabýváme se právem obchodním, pozemkovým, občanským, rodinným, trestním a pomocí při konkurzním řízení na území ČR i SR a v Evropě, pro fyzické osoby i obchodní org. Komunikace je možná v němčině, angličtině, ruštině.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Naše služby: - správa družstevních domů, nemovitostí, obytných a nájemních domů - vedení účetnictví.

Služby: - znalecké posudky - provádění dražeb.

Naše služby: - oceňování nemovitostí - znalecké posudky.

Advokátní kancelář. Právnické poradenství. Právní činnost.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - finanční poradenství.

Vedení účetnictví Daňové poradenství

Realitní, aukční agentura: -aukční prodej -prodej uměleckých předmětů -finanční a podnikatelské subjekty. -dražby: -dobrovolné, nedobrovolné -obrazová galerie.