FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Naše služby: - vedení účetnictví - úklidové služby.

Služby: -poradenství: -ekonomické -účetnictví: -daňová evidence -mzdy -daně.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Účetní a daňové poradenství.

Služby: -daňové poradenství a účetnictví. Vedení účetní agendy a zpracování dokladů, daňové poradenství, zastoupení v jednání se správcem daně na základě plné moci, zpracování daňových přiznání a mzdy.

Advokátní služby. Právní činnost.

Služby: -stavební práce -oceňování staveb.

Stavební spořitelna - oblastní zastoupení. Služby: - stavební spoření - úvěr ze stavebního spoření.

Společnost rozhodců s.r.o. se výhradně zabývá organizací rozhodčího řízení . Společnost vede seznam rozhodců a administrativně zajišťuje jejich činnost.

Právní služby. Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Pracoviště: Karla IV. č.p. 468, HRADEC KRÁLOVÉ telefon: 777 867 867

Notářská kancelář: -notářské služby včetně sepsání kupních, společenských, darovacích a předmanželských smluv i závětí -osvědčování a ověřování.

Nebankovní půjčky zástavou nemovitostí (RD, chaty, bytu v os. vl., i bytu družstevního) až na 30 let. Řešíme vyplacení dluhů na nemovitostech, exekuce, dražby nebo nevýhodné zástavy. Neplatíte žádné poplatky předem! Zdarma odhad nemovitostí, v případě vašich dluhů zdarma obvoláme vaše věřitele, exekutorské úřady, finanční úřady atd. Nabízíme ...