FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby pro akciové společnosti: -Valné hromady -Dividendy -Výroční zprávy -Zaměstnanecké akcie -Právní, účetní a daňové poradenství -Program AKCIE Divize eSolution : - správa a dodávky IT -business řešení v oblasti hardware a software - vývoj software, internetových aplikací a řešení na zakázku. Divize eCall: Divize ...

Služby: - správa a údržba nemovitostí - účetnictví a daňové poradenství Prodej: - potraviny - smíšené zboží

Řešení, vymáhání pohledávek mimosoudní cestou prostřednictvím přímé komunikace s dlužníkem. Máme zkušenosti - vymáháním dluhů se zabýváme více než 20 let. Jsme seriózní, spolehliví a máme osobní přístup.

Profesionální, komplexní a ucelené služby v oblasti řešení pohledávek, pohledávky.

Poradenství: -ekonomické a finanční.

Advokátní kancelář, právník. Služby - právo: - občanské - rodinné - bytové.

Ekonomické poradenství. Vedení účetnictví.

Provádí: - stavebně technické průzkumy - služby autorizovaných osob ( pozemní stavby, statika ). Projekční činnost.

Služby: -daňové poradenství, vedení účetnictví, ekonomické poradenství.

Služby patentové kanceláře: -patenty, vynálezy -užitné vzory -průmyslové vzory -ochranné známky -označení původu -zeměpisné označení.

Služby: -odhady ceny nemovitostí -znalecké posudky cen nemovitostí -průkazy energetické náročnosti budov -projekty a výpočty pro zateplení budov -studie a projekty staveb -zaměření stávajícího stavu budov

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví -daňová a mzdová evidence -oceňování nemovitostí.

Poradenství: - daňové - finančně ekonomické

Advokát, komerční právník. Obchodní a pozemkové právo. Převody nemovitostí. Zastupování před soudem.

Služby: -účetnictví, -evidence daní -daňové přiznání.

Advokátní kancelář: - trestní právo.

Soudní znalec: -ceny a odhady lesa, lesních porostů, pozemků a škod na nich.

D. a K. správa s.r.o. se zabývá správou a pronájmem nemovitostí. Správa nemovitostí: - správa a údržba nemovitostí, velkých bytových komplexů, administrativních budov, vil a bytů. Ekonomický servis: - kompletní vedení účetnictví vlastníků domů, bytových družstev, společenství vlastníků - daňové poradenství. Právní servis: - pomoc ...

Auditorská činnost. Poradenství: - ekonomické Účetní služby včetně zpracování mezd.

Vyplatíme a půjčíme, půjčky: -hotově i na příjem, důchod, rentu, nebo na oproti zástavě domu, bytu. -bez dokládu příjmu -schvalování půjčky on-line ihned, bez poplatků -žádost zdarma posouzena. Inzerce zdarma.

Českomoravská stavební spořitelna: stavební spoření s Liškou - úvěry na bydlení - penzijní připojištění - spotřebitelské úvěry - zřízení běžných účtů - životní pojištění - investice - hypotéka s Liškou.