FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Provádí: - vedení účetnictví a daňové evidence

Poskytování poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Účetnické práce, daňové poradenství.

Daňový poradce, daňové poradenství. Sídlo: - 17. listopadu 1124/36, Havířov - Podlesí.

Služby: -prodej ekonomického software -vedení účetnictví a daňové evidence -školení a rekvalifikace na PC. -ECDL

Pojišťovací makléř a poradce. Plný pojistný servis: -neživotní pojištění -životní pojištění -analýza pojistných smluv -sestavení pojistného programu -likvidace pojistných událostí.

Služby: -jednoduchého účetnictví -mzdová agenda -daňové přiznání.

Posláním Bibby Financial Services, a.s. je rychlý převod finančních prostředků pro zajištění dostatku provozních financí malým a středním podnikům.

Účetnictví: - komplexní účetní služby - jednoduché, podvojné - osoby fyzické, právnické - DPH, daně z příjmu, daňové přiznání - mzdy.

Služby: -účetnické služby -zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence -vyhotovení daňových přiznání -poradenství -vedení mzdového účetnictví. Školení pro účetní. Maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -ochranné pracovní pomůcky -zakázkové šidí pracovních oděvů -potisk pracovních oděvů. E-shop.

Českomoravská stavební spořitelna. Služby: -stavební spoření s LIŠKOU -úvěry a meziúvěry ze stavebního spoření -odkup obecních bytů -financování koupě nemovitostí a bytů -poskytování slev klientům ČMSS -nabídka externí spolupráce.

Úvěry, hypotéky, hypotéka bez doložení příjmu, přefinancování drahých půjček.

AK** CONSULT, s.r.o. Společnost auditorů a daňových poradců. Provádí služby: -auditorská činnost -daňové poradenství -účetní poradenství -lektorská činnost -další ekonomické služby.

Advokátní kancelář. Komplexní právní (právnické) služby. Právo: - civilní - obchodní - pracovní.

Veškerá stavební a inženýrská činnost: -dodavatelským způsobem. Provádění veřejných dražeb.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Daňový poradce. Poradenství: - daňové, daně.

Prodej: - ekonomický software - program. Služby: - účetnické práce.

Nabídka zpracování mezd a personální agendy.

Advokátní kancelář, právník. Právo: - obchodní - živnostenské - společnosti, zakládání, změny, družstva.

Advokátní kancelář, právník. Právo: - investiční a podílové fondy - komerční - trestní - rodinné - vymáhání pohledávek - konkurs a vyrovnání - cenné papíry - fúze a akvizice - nemovitosti.