FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Sídlo:budova Stavebního bytového družstva. Nabízí: -finanční, účetní a investiční poradenství -kompletní zpracování podvojného účetnictví -zpracování podnikatelských projektů -zpracování strategických plánů -zavádění informačních systémů -dodávky výpočetní techniky. Pomocí konzultační firmy zajistíme: -poradenství při ...

Vedení účetnictví a daňové evidence, ekonomické a účetní poradenství, auditorské ověřování účetních závěrek a zpracování podkladů pro získání úvěrů.

Finanční poradenství jinak.

Společnost ochrany odškodnění, s.r.o. je ryze česká společnost, která se zabývá výhradně náhradou škodou na zdraví. Naším posláním je pomáhat poškozeným v těžkých životních situacích a poskytnout jim odborný právní servis při uplatňování nároků na náhradu škody či pojistné plnění. Jsme si plně vědomi toho, že škoda na zdraví patří v ...

Služby: -zpracování účetnictví.

Služby: -správa nemovitostí -účetní, daňové. Dodávka: -investiční celky.

Daňová kancelář: - daňové poradenství - vedení jednoduchého, podvojného účetnictví - daňová přiznání. Daňový poradce: - poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Advokátní kancelář, právník. Právní služby.

Finanční poradenství. Odborný finanční poradce, úvěrový a hypoteční specialista.

Služby: -nebankovní úvěry a půjčky (půjčka) -poradenství věřitelům, vymáhání pohledávek -půjčky a úvěry bez ručitele, bez zástavy, bez prokazování příjmů.

Účetní a daňová kancelář: -statutární audit (ověření účetních závěrek a výročních zpráv) podnikatelských subjektů a neziskových organizací -auditorská ověření nákladů dotovaných projektů -auditorská ověření závazků a jiných vybraných oblastí -účetní poradenství -ekonomické a organizační poradenství, ekonomické rozbory, ...

Soudní znalec a odhadce v oboru: - ekonomika, odvětví ceny a odhady věcí movitých. Znalecké posudky a odhady: - bytového, kancelářského a průmyslového majetku.

Montáž, oprava, údržba, revize: - elektrické zařízení - hromosvody. Práce: - elektroinstalační - elektrikářské - elektromontážní. Vedení účetnictví: - jednoduché - podvojné - účetní poradenství.

- Účetní a daňová kancelář - poradenství - daňové poradenství - vedení účetnictví - zpracování mezd - školení

Služby - stavební inženýring: - vypracování projektové dokumentace - výpisy a kopie katastrální mapy - územní rozhodnutí - stavební povolení - výběr nejvhodnější stavební firmy - odborný dozor kvalifikovanou osobou - kolaudační rozhodnutí - znalecké posudky, třžní ocenění - výpočet daně z nemovitostí.

Účetnictví: - jednoduché - podvojné. Odklad daňového přiznání. Zpracování mezd.

Vedení účetnictví a daňové evidence: -kompletní vedení mzdové agendy. -sestavení účetní závěrky a zpracování přiznání k dani z příjmů. Daňové poradenství pro klienty do obratů 100 mil. Kč ročně: -konzultace -kontrola účetních dokladů -částečné nebo úplné zastupování v daňovém řízení -předkládání daňového přiznání v termínu do ...

Poradenství: -ekonomické -organizační.