FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Auditor. Daňové a účetní poradenství.

Advokátní kancelář: - obchodní právo pro podnikatele a firmy, možnost sjednat s firmou stálou právní službu pro občany - sepisování kupních, darovacích smluv - občanské právo, poradenství - konkurzy, exekuce.

Projektování, oceňování majetku, inženýrská činnost.

Velkoobchod: -pohonné hmoty, motorový benzín, motorová nafta, bio nafta a TOLEX. Služby: - mycí linka -životní, neživotní pojištění, penzijní připojištění, životní pojištění -hypoteční úvěry, stavební spoření, povinná ručení, havarijní pojištění, pojištění domácnosti a nemovitosti.

Služby: -notářská kancelář.

Služby: - ekonomické poradenství

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poradenství: - účetní - daňové.

Expozitura Kolín (sídlo v Praze). Pohledávky: - vymáhání - odkup - správa - zajištění - soudní vymáhání. Právní servis.

Služby: -vedení jednoduchého účetnictví -vedení podvojného účetnictví -zpracování mezd -zastupování na úřadech -zpracování DPH, daňová přiznání a hlášení na úřadech.

Autopůjčovna: - vozy ŠKODA OCTAVIA, FABIA - včetně radiopřehrávačů a zabezpečení proti odcizení - krátkodobé pronájmy již od 1 dne - dlouhodobé pronájmy se slevami - po dohodě přistavení vozidla dle přání zákazníka - včetně údržby a servisu (v ceně) -pojištění vozidel v Evropě i ČR - zákonné i havarijní pojištění vozidla - ...

Služby. -vedení a zpracování účetnictví -mzdová evidence, mzdy -zpracování daňového přiznání, daňová evidence

Stavební spořitelna. Kanceláře: -Jihlava, Tolstého 2 tel.:604279572 - Jihlava, Masarykovo náměstí 68 (PRIOR), tel.: 567587158. -Jihlava, Masarykovo nám. 1190/43 tel: 561110074, ;777987518

Advokátní kancelář: -právo rodinné, pracovní, trestní, občanské, obchodní, správní -převody nemovitostí -exekuce.

Služby, činnost: -finanční leasing -osobní, nákladní automobily -strojní vybavení -technologie -zdravotní, výpočetní technika. Záznam neověřen!

Kompletní ucelené služby na devizovém trhu. Devizy-bezhotovostní operace: - nákup a prodej deviz převodem z účtu na účet - devizové konverze - platby do zahraničí, inkasa ze zahraničí - devizové poradenství, včetně aktualit z devizových trhů pro stálé klienty. Valuty-hotovostní operace: - nákup, prodej valut - výkup kovových ...

Služby: -vedení a zpracování účetnictví -poskytování poradenství.

Činnost: - velkoobchodní společnost zabývající se exportem smíšeného zbož - finanční poradenství

Odhad nemovitostí. Znalecké posudky v oboru nemovitostí.