FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetnictví. Zpracování účetnictví včetně daní, zpracování mezd. Prodej: -počítače a příslušenství -spotřební materiál k PC.

Pojištění osob, vozidel, domácnosti, pojišťoven České podnikatelské pojišťovny, pojišťovny Kooperativa a pojišťovny České spořitelny.

Soudní znalec: v oboru stavebnictví.

Vedení účetnictví: -zavádění účetních systémů -poradenská služba -ekonomické výpočty -mzdy, daně -propočty úvěrů.

Poradenství: -účetní poradce.

Poradenství: -účetní poradce.

Ekonomické poradenství a služby: -daně, účetnictví a mzdy pro malé i velké firmy -ekonomický audit a právní poradenství.

Pojištění majetku a odpovědnosti podnikatelů a občanů.

Zpracování, vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické - daňové - účetní.

Hutnická zaměstnanecká pojišťovna. Obchodní zástupce.

Notářství. Notářka. Provozovna: - Hodonín, Dobrovolského 3971/5 - tel/fax: 518 355 673.

Účetní poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence.

Hypo-stavební spořitelna. Pojišťovací makléř.

Služby: -malířské práce -natěračské práce -zpracování účetnictví -stavební spoření.

Soudní znalectví: - ocenění podniků, nehmotných práv a aktiv - ochranné známky - ocenění movitého majetku. Spisovna. Archiv. Ekonomické poradenství.

Provádění veřejných dražeb: a) dobrovolných, b) nedobrovolných. Realitní činnost. Činnost ekonomických a organizačních poradců. provozovna: Mozartova 679/21 Liberec 46001

Poradenství: - poradenská činnost pro systémy řízení ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, Bezpečnost práce - školení - řízení managementu - teoretické, praktické školení auditorů - teoretické, praktické školení manažerů - bezpečnosti práce v ČR - prověrková činnost - pomoc při interních auditech - provádění interních a ...

Služby: Rekvalifikační kurzy: -počítačové, ekonomické, účetní Dotační poradenství Vedení účetnictví

Advokátní kancelář: -právní poradenství.