FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář. Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Právní služby. Obchodní právo: - vymáhání pohledávek - sepis smluv. Občanské právo: - rozvod manželství - vypořádání společného jmění manželů - péče o děti - výživné. Insolvenční právo: - zastoupení úpadců i věřitelů v insolvenčním i incidenčním řízení. Právní služby poskytuji s vynaložením veškerého možného úsilí a potřebné ...

Advokátní kancelář. Právní (právnické) služby: - odškodňování úrazů a nemocí z povolání, dopravních nehod - právo (občanské, pojišťovací, bytové, obchodní, pracovní, pozemkové, rodinné) - zastupování občanů a firem.

Advokátní kancelář JUDr. Kateřina Martínková, Mgr. Ladislav Popek a JUDr. Aleš Vídenský. Poskytované právní (právnické) služby: - právo (trestní a přestupkové, občanské, obchodní, rodinné, konkursní, pracovní, správní) - závazkové vztahy (tj. veškerá smluvní agenda) - zastupování ve stavebních řízeních.

Advokátní kancelář. Právní (právnické) služby: - obchodní právo - občanské právo - dědické právo.

Vedení podvojného účetnictví a daňové evidence

Poskytování poradenství v oblasti financí.

Advokátní kancelář. Komplexní právní (právnické) služby: - občanské právo - rodinné právo - pracovní právo - obchodní právo - trestní právo - správní právo - ústavní právo.

Poskytujeme služby z oblasti ekonomického poradenství. Dle požadavků zpracujeme příslušnou dokumentaci, poskytujeme externí spolupráci a řešíme problémy z oblasti životního prostředí.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví včetně poradenství.

Služby: -odhady cen nemovitostí -soudní znalec.

Služby: -soudní znalec -ceny, odhady věcí movitých, spotřební elektronika, nábytek, zemědělská a manipulační tech. stroje.

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -mzdová a personální agenda -jednání s FÚ, OSSZ, ZP.

Služby patentového zástupce v oblasti práv na označení.

Vedení účetnictví. Poradenství: - daňové - ekonomické - účetní. Audity.

Ekonomické služby. Poradenství: -ekonomické -účetní -daňové -finanční.

Služby: -vedení, zpracování, kontrola účetnictví a daní, daňové přiznání. Poradenství: -daňové.

Služby, poradenství: -finanční poradenství -finanční investice do realit, realitních fondů -pojištění životní, úrazové, majetku domácností, nemovitostí, automobilů, odpovědnosti za škodu, pro podnikatele -penzijní připojištění, spoření na důchod, renta, zajištění na stáří -podílové fondy, pravidelné investice, dluhopisy, ...

Vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické - finanční.

Pojišťovací makléř. Služby, zprostředkování: -pojišťovací, pojištění: -osoby, movitosti. Poradenství v oboru.

Vedení, kontrola, zpracování: - účetnictví. Poradenství: - daňové, daně.

Poradenství: -podnikatelské -v oblasti pojišťovnictví. Služby: -zpracování technicko-ekonomických analýz rizik.

Služby: - investiční poradenství - prodej nemovitostí z vlastních developerských projektů - developer - výkup nemovitostí protiúčtem.

Prodej osobních a užitkových automobilů. Dále nabízíme tyto služby: - výkup za hotové - zprostředkování prodeje - pojištění - úvěr.