FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické, účetní a organizační.

Služby: - advokátní kancelář - právnické, právník.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Privatizace bytového fondu měst a obcí. Znalecké posudky - tržní ceny. Poradenství v oblasti hardwaru.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - daňové evidence fyzických osob - mzdové agendy - vedení personalistiky.

Poradenství: -účetní, -ekonomické, -organizační.

Poradenství: - daňové - ekonomické. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize. Daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Nabídka leasingu: - dopravní techniky - autobusů - stavebních, zemědělských i lesnických strojů - technologií - manipulační techniky.

Provádí: -zpracování daňového přiznání -vedení účetnictví pro firmy-jednoduché i podvojné -zpracování mezd -roční uzávěrky -zastoupení firem na úřadech OSSZ nebo FÚ.

Znalecký ústav: -stavební expertízy -soudní, znalecké odhady, posudky, nemovitosti, stavby -oceňování podniků.

Provádí: - daňové poradenství - ekonomické poradenství - organizační poradenství - účetnické práce - účetní poradenství ( jednoduché, podvojné ) - likvidace společností.

Vedení: - jednoduché účetnictví na PC. Pěstování a sběr hub. Chov kožešinových zvířat. Chov zoologických zvířat. Chov laboratorních zvířat. Činnosti autoškol, leteckých a obdobných škol. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Silniční nákladní doprava.

Ekonomické práce. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství.

Služby: -veškeré účetní služby včetně poradenství - účetnictví - účetní poradenství - poradenství - účetní služby

Stavební firma: - výstavba inženýrskách, pozemních staveb - montáž střešních konstrukcí - pokrývačské práce. Poradenství: - právní, daňové - podnikatelské - účetnictví a jeho revize.

Služby soudního znalce spojené s pořízením a provozem automobilů, návěsů, přívěsů a jiných vozidel. Odhad ceny a posouzení technického stavu. Renovace veteránů, poradenská činnost v oblasti silničních motorových vozidel.

Poradenství: - ekonomické, finanční, daňové - účetnictví. Zprostředkování.

Poradenství: - podnikatelské, právní - ekonomické, daňové.

Služby: -finanční leasing -operativní leasing -finanční poradenství.