FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické. Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence.

Advokátní kancelář: - trestní, obchodní, občanské a živnostenské právo.

Poskytování notářských a právních služeb.

Obchodování s cennými papíry a komoditami na burzách. Nákup, prodej: - cenné papíry.

Služby: - právní poradenství - finanční poradenství - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, garáže -nebytové prostory, garáže. Služby: -řízení s katastrálním úředem. Advokátní kancelář: -odhad ceny nemovitostí Ubytování: -v Chorvatsku -na Velehradě.

Služby: -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví pro fyzické i právnické osoby -mzdy, personalistika, přehledy pro zdravotní pojišťovny a OSSZ -daňové přiznání -daň z příjmu, DPH -silniční daň.

Služby: -vedení účetnictví jednoduché i podvojné -zpracování mezd a personalistiky -daňové přiznání -konzultace k účetnictví -prodej, instalace a zaškolení software pro účetnictví.

Služby: - daňové a účetní poradenství - vedení účetnictví

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -vedení mzdové agendy -ekonomické a finanční poradenství -finanční ananlýza, rozbory Cash-Flow -poradenství pro krizový management (Risk Management) -daňové poradenství -externí posouzení stavu společnosti -optimalizace nákladů společnosti -zprostředkování nákupu a prodeje ...

Vedení účetnictví a účetní poradenství: - zpracování mezd - daňová přiznání. Prodej: - užitkové automobily IVECO všech typů. Společník firmy STRATOS AUTO.

Účetnické a auditorské činnosti; daňové poradenství Architektonické a inženýrské činnosti a související Překladatelské a tlumočnické činnosti Pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost.

Nebankovní půjčky a úvěry. Řešení exekuce a jejich vyplacení. Zastupování před věřiteli a exekutorskými úřady. Oddlužení nemovitosti. Konsolidační úvěry. Řešíme také dluhy na nájmu.

Služby: - poskytování poradenství v oblasti pojištění

Maloobchod, prodej: - papírnictví - kancelářské a školní potřeby. Účetnictví. Daně.

Nabízí: - zpracování a vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - zpracování daňového přiznání - zpracování žádosti o úvěr - poradenství. Záruka daňového poradce a bilančních účetních s certifikací QBÚ.

Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence - poradenství

Zemní a stavební práce: - zemní a výkopové práce - stavební práce - bagrovací práce - výstavba a rekonstrukce vodovodních řádů, kanalizačních přípojek - výstavba parovodních a plynovodních řádů - výstavba inženýrských sítí - bezvýkopové rekonstrukce kanalizačních a vodovodních přípojek - hloubení základových pásů pro rodinné domy ...

Služby: - účetnictví (i v německém jazyce) - daně - mzdy - podnikatelské projekty - poradenství v oblasti podnikání a řízení.