FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Návrhy, realizace: -interiéry - výroba bytového a kancelářského nábytku. Poradenství v oblasti: -zakládání, rozvoj společností -sanace, likvidace problémových firem -právní, daňové -marketingu, marketingové studie. Zpracování: -analýzy, podnikatelské záměry -účetnictví, daně.

Služby: - ekonomické poradenské - zpracování účetnictví.

Služby v oblasti cen, rozpočtování a fakturace stavebních prací: -cena stavebních prací -inženýrská a investorská činnost.

Poradenství, poradce: -organizační, ekonomické, účetní Služby: -reklama, reklamní -marketingové -poradce pro krizové insolvenční řízení -insolvenční návrhy.

Vedení účetnictví, zpracování mezd, účetní poradenství, vedení daňové evidence.

Nabídka služeb městům a obcím v oblasti právních předpisů.

Služby: - daňové poradenství - ekonomické, účetnictví.

Služby: - účetnictví, kontrola, daňové poradenství - vzdělávání, mimoškolní výchova. Prodej: - pevná paliva, uhlí, koks.

Daňové poradenství. Finanční poradenství.

Nabízíme vedení účetnictví a daňové evidence, rekonstrukci účetnictví, daňovou optimalizaci, zpracování mezd, personalistiky a veškerých daňových přiznání, poskytujeme kompletní účetní servis, vytvořený na míru pro Vaši firmu. Zastupování na úřadech.

Advokátní kancelář: -obchodní právo -občanské právo -pracovní právo -rodiné právo -trestní právo -poradenství

Dodávka a montáž solárních systémů pro ohřev TUV a vytápění, LED žárovky a ostatní zdroje, dotace a financování.Poradenská činnost v úsporách energií.

Nabídka bankovních produktů - finanční poradenství - pojišťovací agent

Poradenství: -investiční -organizační -ekonomické -kapitálové, finanční. Vzdělávání, kurzy: -vzdělávací program České finanční akademie. Vydavatelství: -časopis Fond Shop. Software: -na řízení finančních rizik.

Finanční poradenství. Dluhové poradenství. Spravá dluhů. Nebankovní půjčky. Hypotéky a úvěry.

Služby: -vedení účetnictví -daňové přiznání -vedení mezd -vedení personální evidence.

Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Soudní znalec. Oceňování nemovitostí.

Služby, práce: - účetnictví - daňové poradenství - zastupování firem na úřadech. -mzdové účetnictví -personalistika -tvorba excelovských aplikací na míru -prodej excelovských aplikací pro personalistiku a účetnictví

Finanční poradenství - stavebního spoření - penzijní připojištění - životního a majetkové pojištění, pojištění aut - zprostředkování hypoték a srovnání nabídek na trhu - finanční investice a jejich diverzifikace