FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář. Služby, právní poradenství: -sepisování veřejných listin o právních úkonech -osvědčování právně významných skutečností, prohlášení -ověřovaní pravosti podpisu -shody opisu listin -přijímání listin do úschovy -přijímání listin a peněz do úschovy za účelem jejich vydání dalším osobám -zastupování ve ...

Centrum sdílených finančních služeb, péče o zákazníky. Sídlo firmy: -Jana Sigmunda 300, 783 49 Lutín.

Posudky, projekty: - statika, - dynamické projekty, - nosné konstrukce.

Daňové poradenství: - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Poradenství: -ekonomické. Prodej a servis: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Člen Asociace leasingových společností ČR, člen finanční skupiny Volksbank. Leasing - komplexní finanční servis: -dopravní technika - financujeme nákladní a užitkové automobily, autobusy, přívěsy, návěsy a nástavby, nové i ojeté -car lease&services - financujeme osobní vozy všech typů a značek, nové i ojeté -stroje a zařízení -MEDICAL ...

Realitní kancelář: -provádění veřejných dražeb.

Účetnictví. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství.

Leasing: -finanční tel.:577662064. Autoservis, servis, oprava: -všechny druhy automobilů -příprava osobních i nákladních automobilů na STK* -dekarbonizace motorů -vysokozdvižné vozíky DESTA -manipulační technika -tel.:577662898, 737207754. Pronájem, prodej: -nebytové prostory Zlín -byty Zlín -nemovitosti (budovy) v ...

Zástupce Allianz pojišťovny - poskytování služeb a poradenství v oblasti pojištění

Poradenství: -účetnictví a daně. Služby, zpracování: -účetnictví -mzdy -daňová přiznání.

Daňové poradenství, vedení účetnictví.

Služby: - daňové poradenství. Vedení, z pracování, kontrola, revize: - účetnictví.

Advokátní kancelář: -občanské právo -obchodní právo.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Auditorská, znalecká a daňová kancelář. Služby: -daňové poradenství -audit -zastupování před správcem daně -znalecké posudky z účetnictví pro soudy a soukromé subjekty -účetní poradenství -ekonomické a organizační poradenství -vedení účetnictví -zpracovávání, zpracování daňových přiznání (daňové).

Poradenství: -podnikatelské -daňové Služby: -zpracování, vedení, kontrola: -účetnictví.