FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Ekonomické poradenství, účetnictví, daně. Auditorská činnost podle zákona. Znalecké odhady z oboru ekonomika. Provádění likvidací společností. Další provozovna: U Sopky 1880 Nová Paka

JILES- Daně Mzdy Účetnictví Tábor www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví Písek www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví Praha www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví České Budějovice www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví Milevsko www.jiles.cz.

Služby: - vedení daňové evidence - vedení účetnictví - mzdová agenda - účetní poradenství - zpracování daňových přiznání.

Makléř. Finanční poradenství. Pojištění: -majetkové -občanské - životní -úrazové -havarijní -odpovědnosti údržby mot. vozidel. Člen asociace českých pojišťovacích makléřů.

Účetní, ekonomické a daňové poradenství. Další provozovny: Staré náměstí 46 516 01 Rychnov nad Kněžnou Švehlova 307/3 500 02 Hradec Králové

Wüstenrot: -Stavební spořitelna -Životní pojišťovna. Stavební spoření.

Zakládáme a prodáváme firmy a ready-made společnosti, které nikdy nepodnikaly a mají splacený základní kapitál (a.s., s.r.o., SE - evropská akciová společnost, OffShore společnosti).

Poradenství: -daňové -ekonomické -organizační. Účetnictví: -finanční -mzdové.

Nabízíme finanční, operativní leasing a splátkový prodej pro podnikatele a soukromé osoby. Leasing: - osobních automobilů - užitkových automobilů - nákladních automobilů - autobusů - ostatní dopravní techniky a strojů a zařízení. Akční leasing. Odbytový leasing pro dodavatele. Specializovaná leasingová společnost, která ...

Poradenství: - daňové - finanční - ekonomické

Poradenství: -ekonomické -obchodní. -zpracování podnikatelských záměrů -založení firmy -vedení daňové evidence -zpracování daňových přiznání -zpracování podnikových směrnic -zajištění inventur -zajištění povinného ručení a havarijního pojištění vozidel.

Poradenství: -organizační -ekonomické -účetní -právní.

Služby: - daňové poradenství

Poradenství: -daňové -ekonomické. Služby: -vedení, kontrola účetnictví: -podvojné, jednoduché -zpracování daňového přiznání. Včelařství.

Pojišťovací a finanční poradenství. Společný podnik Kooperativy a Wiener Städtische.

Životní & úrazové pojištění občanů - životní a kapitálové pojištění - úvěrové pojištění - investiční pojištění - důchodové pojištění - úrazové pojištění - pojištění pracovní neschopnosti - pojištění hospitalizace - cestovní pojištění Majetkové & odpovědnostní pojištění občanů - pojištění majetku občanů - staveb - rekreačních ...

Leasingová a obchodní společnost. Leasing: -osobní, užitkové a nákladní automobily tuzemské i zahraniční -stavební a zemní stroje, vysokozdvižné vozíky -zdravotechnika a výrobní technologie -strojírenská a měřící technika -nemovitosti.