FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Nabízí, služby: -životní, úrazové pojištění -pojištění majetku občanů, živnostníků, firem -odpovědnost občanů, živnostníků, firem Penzijní připojištění Stavební spoření Úvěrové služby -bankovní: hypotéční, účelové i neúčelové úvěry -stavební spoření -nebankovní -konsolidace půjček

Služby: - daňové poradenství, daňový poradce, daně.

Služby: -administrativní správa -organizačně hospodářské (fyzické i právnické osoby) -úvěry, půjčky -odkup pohledávky -postoupení pohledávek -archivace spisového materiálu.

- kompletní zpracování podvojného účetnictví - zpracování mzdového účetnictví - služby pro SVBJ - daňové poradenství - finanční poradenství - účetnictví a daně.

Služby: - vedení účetnictví - daňové, podnikatelské a finanční poradenství.

Obchodní zastoupení Českomoravské stavební spořitelny. Zprostředkování: -stavební spoření LIŠKA.

Soudní znalec: - obor ekonomika, odvětví ceny a odhady, specializace stroje a zařízení - věci movité.

Vedení daňové evidence - účetnictví a mzdového účetnictví - zpracování příznání k dani z přidané hodnoty - zpracování přiznání k dani z příjmu fyzických osob -zpracování přiznání k dani z příjmu právnických osob - zpracování přiznání k dani silniční

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence -znalecké posudky, odhady ceny majetku.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize - daňové poradenství, daňový poradce - poradenství podnikání a řízení

Znalecké služby, odhady nemovitostí: -oceňování majetku:

Služby: - vedení účetnictví

Realitní - inženýrská - investorská činnost: - zprostředkování a koupě a prodeje nemovitostí - znalecké odhady - poradenství - příprava staveb. Provozovny: V Kopečku 75/12 500 03 Hradec Králové kancelář v rodinném řadovém domku: V Zahrádkách 508 530 03 Pardubice - Studánka

Patentový zástupce, kancelář.

Práce, služby: - zpracování dat - činnost organizačních a ekonomických poradců, podnikatelské poradenství.

Advokátní kancelář. Služby: -právník, právnické.

Zajišťuje právní pomoc v oblastech: - právo rodinné - právo občanské - právo majetkoprávní - převody nemovitostí - právo pravoní - právo obchodní.

Služby: -advokátní kancelář -komerčně právní poradenství.

Služby: - vedení účetní agendy, účetnictví.

Advokátní kancelář: - trestní právo, - občanské právo, - obchodní právo.

Oprava, servis, údržba, autooprava, autoservis: - motorová vozidla, automobily. Služby: - pojišťovnictví.