FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - investiční společnost Sídlo WEWE Group Olivová 2096/4 110 00 PRAHA 1

Služby: - právní poradenství - daňové poradenství - audit - outsourcing - management& business consulting. Rödl & Partner je odborníkem v oblasti poradenství pro zahraniční investory. Tuzemským i zahraničním společnostem poskytujeme služby v oblasti práva, daní, ...

Aukční síň. Provozovatelé dobrovolných dražeb.

Ekonomické poradenství. Vedení: -účetnictví.

Realitní a znalecká kancelář. (oceňovaní nemovitostí, právní servis)

Nabízím poradenství a služby v těchto oblastech: - životní pojištění - úrazové pojištění - pojištění majetku(pojištění domácností, bytů, rodinných a bytových domů) - pojištění odpovědnosti za škodu, - pojištění motorových vozidel - penzijní připojištění - stavební spoření - překlenovací úvěry - hypotéky.

Daňový poradce. Služby: -zpracování, vedení, kontrola účetnictví: -jednoduché, povojné. Poradenství: -daně, daňové.

Advokátní kancelář. Služby: -právnické.

Českomoravská rozhodčí společnost. Služby: - činnnost rodhoců (rozhodce) - rozhodují majetkové spory mezi účastníky sporu v tzv. rozhodčím (arbitrážním) řízení.

Naše společnost vznikla v květnu roku 2001 jako poradenská firma nabízející služby v oblasti zakládání a správy společností v České republice a na Slovensku.

Služby, poradenství: -auditorské -daňové, daňový poradce. Vedení, zpracování: -účetnictví.

Advokátní kancelář. - advokát

Vydavatelská činnost. Pomocná činnost v pojišťovnictví.

Advokátní kancelář. Služby: -právní poradenství.

Jsme konsorcium společností, které se zabývají výhradně zpracováním mezd. Nabízíme zpracování mezd pro všechny typy organizací.

Advokátní kancelář. Samostatný advokát. Komplexní právní poradenství v oblasti práva občanského, trestního, obchodního a rodinného.

Advokátní kancelář. Poradenství, služby: - právní, právník.

MT Legal je advokátní kanceláří orientující se zejména na oblast práva obchodního, občanského, správního, pracovního, práva ES, veřejného investování a práva mezinárodního. Právní podporu je však díky své síti spolupracujících partnerů schopna efektivně poskytnout prakticky v kterémkoliv odvětví práva s garancí maximální kvality poradenství. Při ...