FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Poskytování služeb právnickým i fyzickým osobám v oblasti správy pohledávek, factoringu a rozhodčího řízení. Naší snahou je minimalizovat Vaše portfolio pohledávek a tím efektivně zvyšovat cash - flow Vaší společnosti.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Činnost: -projekční: -architektonické návrhy -studie -urbanismus -pozemní stavitelství -inženýrská: -ve výstavbě-stavební dozory -znalecké posudky z oboru ekonomika stavebnictví.

Vedení účetnictví, účetní práce, daňová evidence, daně, mzdy, daňové poradenství, překlady a tlumočení. Prodej, dodávka, distribuce: -hygienické potřeby.

Pojišťovací makléř. Služby, které poskytujeme: - identifikace a kvantifikace rizik - analýza pojistného krytí - tvorba a následná realizace pojistných programů - nezávislé výběrové řízení na pojistitele - komplexní správa pojištění včetně servisu - aktuální a objektivní informace o pojistném trhu a pojistných produktech - ...

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - projekce, poradenství, konzultační a inženýrské služby - koncepční dokumentace (podnikatelské záměry, záměry staveb) - projektová dokumentace koordinační dokumentace (zprávy o průběhu výstavby) - analýzy (výběrová řízení, technickoekonomická hodnocení) - příprava stavby zajištění stavebního ...

Advokátní kancelář. Pobočka: Laurinova 1268 Mladá Boleslav

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Služby: -ekonomické poradenství.

Účetní, daňová a poradenská společnost. DAŇOVÉ PORADENSTVÍ: - daň z příjmů právnických osob - daň z příjmů fyzických osob - daň ze závislé činnosti - daň z přidané hodnoty (DPH) - daně spotřební - daň silniční - zpracování daňových přiznání - kompletní zpracování přeměn společností po účetní a daňové stránce - kompletní ...

Účetní a daňová kancelář. Vedení účetnictví: - jednoduché, podvojné. Daně a daňové poradenství. Zpracování daňových přiznání k dani z příjmu : - fyzických osob typ A, B - právnických osob i neziskové organizace - DPH - silniční daň.

Advokátní kancelář poskytuje služby především v oblasti práva občanského, trestního a obchodního - pro podrobnější informace vizte naše webové stránky (http://www.akvyhnanek.cz).

Znalecká kancelář: - odhad ceny nemovitostí.

Naše služby: - vedení účetnictví - ekonomické poradenství.

Výkup, prodej, bazar. Půjčky proti hodnotě: - nemovitosti - automobily - zlato. Zúročení vkladů občanů. Zastavárna. Pronájem nemovitostí.

Poskytování právních služeb v následujících oblastech: bankovnictví, finanční služby a pojišťovnictví, fúze a akvizice, právo obchodních společností, restrukturalizace a insolvence, duševní vlastnictví, IT, média a telekomunikace, pracovní právo, hospodářská soutěž, nemovitosti, veřejné zakázky, řízení před soudy a státními orgány, rozhodčí ...

Hospodářské a ekonomické poradenství: -financování bydlení -pojištění osob, majetku -cestovní pojištění -penzijní připojištění.

Služby: - daňové poradenství.

Účetnictví, daňové poradenství: -vedení daňové evidence -vedení účetnictví -zpracování daňového přiznání -mzdová a personální agenda -daňové poradenství -zpracování DPH a evidence příslušného dokladu (daň z příjmu, silniční daň, atd.) -zastupování na úřadech (finanční úřad, česká správa soc. zabezpečení, zdravotní ...

Poradenství: - ekonomické - organizační - daňové - účetní.