FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
CCS Consulting je dynamicky se rozvíjející poradenská skupina působící ve střední Evropě. Pro své klienty nabízíme tyto služby: - právo - daně - účetnictví - mzdy - audit - dále služby týkající se širšího podnikatelského poradenství.

Notář Praha-západ. Služby: - poskytování notářských služeb - sepisování smluv ( kupních, darovacích, smluv o zřízení vecného břemen atd.) - sepisování smluv o zúžení nebo rozšíření společného jmění manželů - sepisování závětí - osvědčování valných hromad společností - osvědčování členských schůzí družstev.

Veškeré účetnické práce, účetnictví: -daňové poradenství -mzdy, DPH -daňové přiznání.

Služby: -auditorské -soudní znalec na oceňování podniků a věcí movitých.

Nabídka služeb: -kompletní zpracování účetnictví (dříve podvojné účetnictví) -zpracování daňové evidence -kompletní zpracování mzdové agendy -zpracování silniční daně -zpracování DPH -vyhotovení přiznání k dani z příjmů FO a PO -vyhotovení přiznání k dani z nemovitosti, z převodu nemovitosti -dále vše související z provozem firmy ...

Aukční a realitní kancelář s tradicí již 20 let má 3 pobočky - Praha, Brno, Ostrava. Obory činnosti: - aukce a dražby, dobrovolné i nedobrovolné - prodej a pronájem bytů, rodinných domů, kanceláří, skladů, obchodních ploch, pozemků i všech ostatních komerčních nemovitostí - poradenská činnost a oceňování nemovitostí. Jsme členem Asociace ...

Služby, zpracování, vedení: - účetnictví.

Soudní znalec ceny a odhady podniků řízení a plánování a organizace ekonomiky ceny a odhady výrobní stroje účetní evidence strojírenství, výrobní stroje a zařízení

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdové a personální agendy.

Zprostředkování prodeje vozidel, protiúčet a výkup. Zajištění leasingu i úvěru na nákup vozů. Sjednání kompletního pojištění vozidel u několika pojišťoven. Prodej autodoplňků a povinné výbavy vozidel.

Obchodní zástupce: -ALLIANZ pojišťovna. Zprostředkování.

Služby: -vedení a kontrola účetnictví -daňové poradenství.

Služby: -správa vlastních nemovitostí. Advokátní kancelář: -JUDr.Jana Šaárová tel.:572637320.

Nabízíme vedení účetnictví a daňové evidence, rekonstrukce účetnictví, zpracování mezd a komunikaci s příslušnými institucemi. Dále poskytujeme účetní poradenství, zpracování daňových přiznání a souvisejících výkazů. Firma je pojištěna.

Obchodní zástupce Českomoravské ¨stavební spořitelny.

Služby: -masérské, rekondiční a regenerační. Vedení účetnictví.