FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
zaměřením na ekonomické poradenství v oblasti pohledávek, mimosoudní inkaso, soudní inkaso a internetový obchod s pohledávkami.

Administrativní a účetní práce: - jednoduché účetnictví - vedení mzdové agendy - daňová přiznání.

Poradenství v rodinných financích a zprostředkování smluv zejména v těchto oblastech -poradenství k úvěrovým produktům a půjčkám, výběr mezi bankami i nebankovními společnostmi -poradenství ke spoření a produkty se státními příspěvky -poradenství k pojištění.

Nabídka služeb účetnictví pro podnikatele i firmy, vedení daňové evidence, mezd, zpracování daňových přiznání na daně z příjmů FO, PO, SD, DPH

Dynamicky se rozvíjející vzdělávací a poradenská firma v oblasti controllingu, financí, daní, účetnictví, mezd a personalistiky a implementace informačních systémů. Poskytujeme dílčí či ucelená řešení pro živnostníky, malé firmy, střední firmy, velké firmy, dceřiné společnosti, nově založené společnosti v ...

Poskytovatel: - úvěrů (úvěry) - půjček (půjčky) - vyplácení exekucí - konsolidace půjček.

Poradenství v oblasti stavebního spoření Úvěry na bydlení ze stavebního spoření Spotřebitelské úvěry na cokoliv Penzijní připojištění ze st.spříspěvkem Investice do podílových fondů Rizikové životní pojištění Zřizování osobních kont a spořících účtů

Elektronické aukce, výběrová řízení, software, elektronický systém pro řízení nákupních a prodejních procesů.

Daňový poradce. Vedení účetnictví. Ekonomické poradenství.

Velkoobchod: -textil, oděvy. Služby: -factoring -forfaiting.

Služby,zpracování: -účetnictví jednoduché,podvojné -daňová evidence -mzdová agenda,kompletní zpracování mezd -účetní a daňové poradenství (daň* z příjmů fyzických a právnických osob, DPH*,silniční daň*).

Poradenství: -daňové -účetní -ekonomické. Účetnictví: -jednoduché -podvojné.

Pobočka. Poskytujeme převody peněz po celém světě do několika minut a bez bankovních účtů. Hlavní poskytovatel služeb WESTERN UNION. Směnárna.

Služby: -daňové poradenství.

SLUŽBY: - organizace výběrových řízení - evropské dotace - podpory podnikání - projektové řízení - lidské zdroje - účetnictví

Agentura práce (dle rozhodnutí MPSV čj.: 2007/54357-412): -zprostředkování zaměstnání pro oblast informačních a komunikačních technologií (analytici, programátoři, testeři, apod.), zejména kvůli nadstandardním vztahům naší společnosti s předními softwarovými a telekomunikačními firmami, dalšími společnostmi a ...

Služby: -audit -daňové poradenství: -zpracování daňového přiznání -odklad daně -daňová kontrola -účetnictví: -vedení účetnictví -poradenství.

Jsme firma s mezinárodní certifikací v oboru účetnictví a daní, a s dlouholetou zkušeností v tuzemských i mezinárodních firmách. Nabízíme: Účetnictví kompletní vedení účetnictví: - podvojné - jednoduché. Mzdy - vedení mzdové a personální agendy. Daně zpracování daňových přiznání: - DPH - silniční daň - daň z příjmu ...

Služby: -daňové poradenství, daňový poradce -kompletní vedení daňové evidence -kompletní vedení účetnictví -zpracování mezd -zpracování daňových přiznání.

Služby: -oceňování nemovitostí, znalecké posudky. Poradenství: -právní -účetní, ekonomické -daňové.

Daňové poradenství, vedení účetnictví a poskytování účetního poradenství. Zpracování účetnictví, daňové evidence, DPH a vedení mzdové agendy.

Vedení účetnictví, vyplnění daňových přiznání, daňová evidence, paušály.

Zprostředkovatel Wüstenrot - stavební spořitelna a.s. Stavební spoření.