FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdové -zajištění auditu. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické a organizační podnikatelské plány, úvěry, záměry, průzkumy, ekonomické rozbory. Kopírování: -černobílé. Vazba dokumentů: -kroužková -termo.

Soudní znalec nemovitostí: -znalecké posudky -oceňování majetku-věci nemovité.

Ekonomické služby: -zpracování účetní agendy -mzdové agendy -vypracování daňového přiznání -vypracování podnikatelského záměru -podklady pro úvěry -vypracování záměrů pro dotace z EU -v budoucni daňové poradenství

Advokátní kancelář, právník. Právo: - finanční - obchodní - správní - daňové - obchodní právo mezinárodní.

Advokátní kancelář. Právoí: - obchodní - trestní - pracovní - správní - mezinárodní soukromé - daňové - občanské.

Soudní znalec. Specialista znalectví na nemovitosti. Práce: - drobné stavební práce - realizace ústředního vytápění - realizace elektroinstalace - rozvody zdravotechniky.

Administrativní práce, vedení účetnictví: -podvojné účetnictví -skladová evidence -hmotný investiční majetek -uzávěrkové operace -daňové přiznání (březen). Vnitrostátní zasilatelství: -skladování 200* m2** zateplené plochy. Služby bezpečnostního technika. Speciální čistící prostředky pro sanitéry výčepních zařízení.

Daňové poradenství Vedení účetnictví a daňové evidence

Zpracování: - účetnictví - daně, mzdy.

Českomoravská stavební spořitelna: - obchodní zástupce.

Zprostředkování služeb, půjčky, pojištění.

Zprostředkování pojištění pro fyzické osoby.

Naše společnost nabízí zejména služby v těchto oblastech: - audit - daňové poradenství - účetní poradenství - podnikové kombinace.

Finanční a ekonomické poradenství.

Poskytované služby: -půjčky -podnikatelské úvěry -zástavy a leasing nemovitostí -vyplácení exekucí i dražeb -hypotéky - klasické i americké -reality.

EURO INKASNÍ poskytuje účinné vymáhání dluhů. Vymáhání pohledávek již nebude Vaší noční můrou. Pomoc s dluhy je naším cílem a pracovní náplní. Nabízíme také odkup vašich pohledávek. Nechte Vaše starosti na nás.

Veškeré služby spojené s pohledávkami: - zastupovaní v jednaní s dlužníky - zastupovaní v jednaní s věřitelem - zastupovaní v rizikových jednáních. Zprostředkovaní obchodu a služeb. Služby tlumočníka (ruština).

Advokátní, právní kancelář.